Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz Polllen #66 üzenetére

Most megint írtál fél oldal marhaságot. A facetime téma rég le volt zárva, fogalmam sincs minek hajtogatod még. Megbeszéltük, hogy az egy korlátolt szolgáltatás, minek fújod újra és újra? Újból felteszem a kérdést. Melyik platformra létezik a legjobb videóhívás lehetősége ingyenesen korlátoktól mentesen? Ehhez a vitához szóltál hozzá, erre reagáltál, ehhez írtad le, hogy más platformon ugyanúgy van rá alkalmazás...

Skype videóhívás van iPhone-ra, iPhone-ról akárhova, többi platformon nincs.

Fring videóhívás van a többi platformon, de a fring már nem támogatja a skype-ot

Te pedig ezt írtad:

"Számos más platformon is elérhetőek ilyen programok" (milyen?)

Na most légy oly' szíves ne mellébeszélni, és a kérdésre válaszolni. Hol és mi? Mert fringgel te nem fogsz tudni egy PC-nél vagy Mac-nél ülő skype felhasználót felhívni.

• manchester85

veterán

válasz Polllen #64 üzenetére

Látom, a kérdésekre nem szeretsz válaszolni. Tőled idézek:

"Számos más platformon is elérhetőek ilyen programok"

Ez volt a vita alaptárgya. Sorold őket! A kérdésemre miért nem válaszoltál? Akár félreértett, akár nem (vagyis, hogy ő is az alkalmazásokra gondolt, nem a szolgáltatói videóhívásra) ugyanaz a téma adott: mitől jobb iPhone-on ez a feature, mint más platformon. Leírtam. Volnál szíves releváns választ adni ködösítés helyett, vagy most azt játsszuk, hogy mikor unom meg a folytonos válaszolgatást? Egy választ kértem, erre se voltál képes, ehelyett olyan dolgokban vitatkozol, amiknek konkrétan utána se néztél, csak hogy tied legyen az utolsó szó. Várom a kérdésre továbbra is a választ.

• manchester85

veterán

válasz Polllen #62 üzenetére

Na, akkor egy rövid, tömör választ kérek, mert megint terelsz, hisz nem azzal kapcsolatosan írsz most se, amelyik vitához hozzászóltál. :) Ghost hozzászólása az volt, hogy mivel jobb az iPhone videótelefonálás tekintetében, mint mások, ha a facetime helyett mást kell használni a legtöbb esetben:

-azzal, hogy a hivatalos, teljes képernyős, skype alkalmazást az iOS mobilplatformja egyedüliként tudhatja magáénak videóhívási funkcióval jelen pillanatban, a fring pedig nem használható skype felhasználók körében.

szerk: hoppá, most nézem: a fring már nem támogatja a skype-ot, tehát csak fring felhasználók között működik a móka, skype felhasználókkal nem. :)) Na, ennek fényében várom a válaszod akkor. :DD

Ehhez szóltál hozzá, tehát erre reagálj légy szíves. Igaz vagy nem? :U

• manchester85

veterán

válasz Polllen #60 üzenetére

"De hogy megnyugodj, neked a legeslegjobb videóhívás szolgáltatás a facetime, sztem pedig semmivel sem tud többet"

"de ha van pl fring (vagy más, nem néztem meg), ami platform független és működik"

Ez így hiteles. :D Szerinted semmivel nem tud többet, de azért konkrétan nem tudod, hogy minél is. :U

• manchester85

veterán

válasz Polllen #55 üzenetére

"Ezektől számomra nem lesz jobb a készülék, igaz nekem huszad rangú dolog a videochat.."

A vita nem a készülékről, hanem magáról a videóchat használatáról szólt. Tehát teljesen irreleváns dolog eldönteni, mennyire jó, hasznos vagy fölösleges ez a funkció, hisz magáról a funkcióról, és annak különféle platformon való összehasonlításáról volt szó.

"ami platform független és működik, egyik sem túl nagy szám."

Ez megint egy felszínes véleménynyilvánítás, csak, hogy neked legyen igazad. :) Ahogy működik, az itt a lényeg. A facetime nyújtja a legjobb minőséget, ez vitán felül áll, de ezt vegyük ki a sorból korlátjai miatt. Utána következik a skype, ami nyilvánvaló hogy e tekintetben a legjobb megoldás. Milyen platform független dolgokra gondolsz? Valami kis távol-keleti cég, aki előbukkan a semmiből? :) A fring is tulajdonképpen egy 3rd party alkalmazás, hisz az is skype-on keresztül működik, ez pedig nyilvánvaló minőségromlást eredményez.

Nem tudom, mire tartod fel, hogy továbbra is "semmi extra", amikor konkrétumokat nem tudsz felhozni, a tények pedig két dolgot bizonyítanak, de ezt már sokszor leírtam: A legjobb minőségű videóhívás megoldás mobil platformra jelenleg a facetime. Korlátoltságai miatt vegyük ki a számításból, így a következő legjobb megoldás a szinte ezen a téren egyeduralkodó skype, ami ebben a formában szintén csak iPhone-ra érhető el, de a videóhívás bármilyen skype videóhívást támogató eszközzel, PC-vel, Mac-kel működik. Nehéz lenne egyszer elismerni, ha oké, neked van igazad? :) Az egész dolog pedig abból indult ki, hogy a Facetime szar, ha meg mást kell használni, az nem csak iPhone-ra van. A skype pedig a világ legtöbb pontján egyet jelent a videóhívással, úgyhogy amíg csak iOS-en van ez a funkció, egyenesen a cégtől, nem ótvar segédprogrammal, addig ez a vita elég értelmetlen lesz szerintem. :U

• manchester85

veterán

válasz Polllen #53 üzenetére

De eredetileg nem is a facetime-ról volt szó, ghost problémája abból eredt, hogy ha van más megoldás a korlátokra (vagyis nem facetime használat) akkor mivel jobb, mint a többi platform. Én meg leírtam ugyebár ezeket a dolgokat. :)

Igen, voipra jó a fring, de nem videóhívásra. :U És most ugye arról beszélünk.

Nem bántok senkit, iOS-re van skype videóchat, más platformra (jelenleg) nincs. Akkor milyen kötöttségekről beszélünk? :)

Az nem egyéni ízlés kérdése, hogy a facetime-tól függetlenül a világ legjobb videochat szolgáltatója, a skype saját alkalmazása egyedül iOS platformra biztosítja ezt a funkciót. A vita pedig onnan indult, hogy mivel jobb az iPhone a többinél, ha facetime helyett mást kell használni. Talán ezzel, nem? :)

• manchester85

veterán

válasz Polllen #51 üzenetére

Nem értem a problémád. Leírtad, hogy a facetime egy mézesmázos csomag az iUserek számára. Én meg leírtam, miért nem az, és miért több annál, mintsem egy létező dolog kisajátítása. (Több, ugyanakkor kevesebb is, de a minőségre mindig vevők az emberek, ugyebár, ez meg elvitathatatlan). A fennmaradó lehetőségek a skype (ami szintén csak iPhone-ra érhető el videóhívással), az általam említett Tango (ami androidra és iOS-re is van) valamint a szóra sem érdemes fring, amely a létező legrosszabb megoldás. Tehát oda jutottunk, hogy Facetime ide vagy oda, az azt követő megoldások is az iPhone felé húznak, már ami az ingyenes szolgáltatásokat illeti, valamint a jelenlegi helyzetet, mert ez nyilván változni fog. De a lényeg: világ legnépszerűbb videóchat alkalmazása, a skype jelenleg csak iOS platformon érhető el videóhívás funkcióval. Ezen nem hiszem, hogy lenne mit tovább magyarázni. Vagy most az a baj, hogy van egy facetime funkció is? :)

• manchester85

veterán

válasz Polllen #49 üzenetére

"Számos más platformon is elérhetőek ilyen programok"

Akkor mi a probléma? Minden platformon mindent lehet, nem? :) Megjegyzem, az a program nagy valószínűséggel a fring lesz, mely még a jelenlegi, kizárólag iOS platformra elkészített skype video chatnél is rosszabb minőség. A facetime pedig ugyebár jelenleg minden megoldást überel. Korlátolt keretek mellett, de a létező legfejlettebb és legjobb minőség mellett.

"Az apple fogott egy már létező dolgot, átcsomagolta és saját exkluzív szolgáltatásként tálalta."

Miért, újra fel kellett volna találni a spanyol viaszt, vagy mi? Ezzel az erővel mondhatnád, hogy az Apple újracsomagolta a már létező érintőképernyős piacot. Igen, voltak az iPhone előtt is érintőképernyős PDA-k, csak épp a minőség a nagyon nem mind1. :) Jelenleg viszont a legjobb minőségben videótelefonálni facetime-mal lehet. Jelenleg skype videóchatelni mobil platformon 3rd party alkalmazás nélkül kizárólag iPhone-on lehet. Ott a szenny friing, és a sokkal jobb Tango, ami szintén csak iPhone-ra és Androidra érhető el. Kérdés? Nézd végig a facetime commercialt! A saját exkluzív szolgáltatás nem a videótelefonálás találmánya, hanem a kivitelezés minősége. Soha nem mondta az Apple, hogy a videóchat a saját forradalmi ötletük. A hangsúly a "way never before" stb jelzőkön van, tehát a kivitelezés módján, nem magán a koncepción. Az embereket meg tulajdonképpen ez az, ami érdekli. Kényelmes, használható szolgáltatás, az, hogy létezett korábban is, senkit nem érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés