- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
ha valakit komolyabban érdekel: Navigálj épületen belül! - éles teszt Kiútkeresés Mapstack-kel
-
otoaak
tag
"az Apple megvásárolta"
Innováció alma módra...
Valami eredeti ötlet se ártana már. Nem is értem miért fizetik a rengeteg mérnököt. Gyártani nem gyártanak semmit és minden innovatív vagy annak látszó megoldást csak simán megvesznek. Jó lenne ha mutatnának végre valamit. Abból a rengeteg pénzből csak össze tudnak hozni valami tényleg egyedit és újat. Nem mintha ezzel a beltéri navigációval baj lenne csak nem látom, hogy haladnának valamerre pedig minden lehetőségük adott hozzá szerintem.
-
dezs520
senior tag
Szerintem ebben több lehetőség van,mint ahogy a kommentekből olvasom.
Pl.:"Tesco" csinál egy programot (jobbat mint ami most van) csinálok egy bevásárlólistát,kijelölöm az áruházat (pl soroksári)
Majd a bejárattol irányít,hogy a listán található dolgokat miként tudom a legrövidebb út megtételével a kosárba tenni...
Gondolom igencsak rá kellene feküdnie a tesconak az árú készlet pontos helyzetének megadására,de ez szerintem nem lenne rossz. -
ricsi0307
senior tag
válasz
Peterson_ #19 üzenetére
Az hagyán, hogy káosz az egész,de az a térképes vacak ami megmutatná, hogy hogy kell oda jutni na az egy kalap fos, mert mindent mutat csak azt nem hogy hol vagy...A DunaPlazaban ki van rakva minden emeletre egy mezei színes térkép, szerintem az a legjobb megoldás.De díjjaznám ha terjedne itthon is ez az épületen belüli navi megkönnyítené az üzlet keresést.
-
joey04
titán
Nem egy világmegváltó ötlet, de néha jól jönne.
5: Fejlődik azért szépen, néha jobb is, mint a konkurencia: [link] -
aAron_
őstag
van BME K épületéhez ilyen androidos alkalmazás, GPS-el működik, teljesen jól, persze vertikálisan nem valami jó, de szerintem az is megoldható lenne
-
Rickazoid
addikt
Csak azt nem értem sose, hogy milyen épületekben akarják ezeket használni. Lakások nyilván kiesnek, múzeumok szintén (minek is kéne oda?), irodaházak dettó, illetve egyik munkahely se nyilvános terület, a dolgozóktól meg elvárható, hogy odataláljanak valahova, parkokban, tereken meg ilyen helyeken semmi sem akadályozza a GPS-t... maradnak a plázák és a hipermarketek, de azt egy térképszolgáltató se fogja követni, hogy mit melyik polcra raknak épp az árúfeltöltők.
Mit hagytam ki? -
xmaas
őstag
Erre aztan nagy szukseg van mit ne mondjak . 99% a nagy epuleteknek be se engednek kisero nelkul irodahazakba stb. ,vagy van terkep stb pont mint a plazaknal de akinek kell gps egy plazaba hat inkabb nem mondok rola semmit.
Egy fantasztikus talalmany hogy a fonok/roszakaro tudja majd hogy ep nem a budiba vagy ?
-
Tikakukac
titán
Folyosókat is renováltak ám, amikor leszedték a számokat. Na találd meg az ismeretlent. Jó buli volt...
Q-ban meg a mérés laborokhoz át kell menni 3 vakajtón. Na ha ott valaki elsőre bemegy az igencsak hülyén fog kinézni. Van mire nézni, kedves építészek BME-n imádnak alkotni
-
HyP3b0y
senior tag
Ugyan már, én akkor kezdtem amikor a nagy átszámozások voltak, mégis 1 hét alatt megtanultam és azóta is számról megmondom már hol van a terem. De pl. Q-ban csúnyán érintett hogy a nagyobb ajtókon túl is vannak még ajtók és még azon is túl van ajtó
és egy kis ajtó mondjuk egy tanszék
(#8) zooole: Az egyetlen bevásárlóközpont ahol majdnem bepisáltam, mert a legközelebb WC-hez perceket kellett gyalogolnom, katasztrófa az a westend.
-
Lall
veterán
Még a kültéri sem megy.
-
zooole
senior tag
Hát én a Westendben instant eltévedtem. Mondjuk annyira idióta felépítésű plázát még nem láttam, de kétségtelen, hogy ott nagyon jól jött volna.
Ettől függetlenül az újabb épületekben, amik korrekt felépítéssel rendelkeznek, igen nehéz eltévedni. Aréna pl. hatalmas, de szerintem nem lehet benne eltévedni.
A másik a nagyobb múzeumok. Deutsches Múzeumban szintén könnyen el lehet tévedni, de el sem tudom képzelni, régebbi épületekben mekkora káosz lehet.
Jó ötletnek tartom, nem értem, egyesek miért röhögik ki ennyire.
-
Zirowe
nagyúr
Gonosz emberek mondhatnák erre, hogy azt kéne megoldaniuk, hogy az ember ténylegesen oda is találjon az épülethez, és csak utána foglalkozni a belső részekkel..
-
Tikakukac
titán
K épületben sok ember karját adná érte, meg sok másikban is, ahol elszabadult pár pszichopata az elnevezéseknél. Igaz, ha nem naprakész, akkor megint szívás. De az alap ötlet remek.
-
gergobox
tag
Plázáknál, nagyobb irodaházaknál hasznos lehet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez tök jó lesz! Meg fogja tudni mondani egy idegen épületben, hogy merre van a klotyó! Néha nagyon jól jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest