- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Most akkor mivel hasonlítsuk össze a fél éves Iphone -t?,mert fentebb SGS3-t írtál,
Szolgáltatói árakról írtam, hogy az általam használt díjcsomagban az S3 40 eFt-al drágább, mint az i5. Függetlenül mindig is drága volt az iPhone, ami gond megvételnél, viszont előny eladásnál
(egyetlen másik készülék sem tartja ilyen jól az árát).
itt más az ára
Lényegtelen, 200 eFt-ot egyetlen mobil sem ér meg (nálam a lélektani határ 150 eFt, annál többet semmilyen mobilért nem adnék), no meg a Z10 kapcsán valahogy viccesnek tartom, hogy egy halódó cég a mentőövnek használt készülékét aranyárban akarja mérni.
-
Parallaxis
addikt
Itt a lényeg,nem az számít hogy az Iphone-ba milyen hardver van,hanem milyen drága
Androidnál sem számítana, ha a gyártók vennék a fáradtságot és optimalizálnák a szoftvert a hardverhez, csak ez sajnos nem lehetséges, mert még nagyobb csúszások lennének a frissítéseknél. Ezért kell 4 mag és 2 GHz ahhoz, hogy megközelítsen egy olyan működési sebességet, amit az első iPhone 400 MHz-el meg tudott oldani.
Aki az olcsóbb kategóriába van,az nem fog méregdrága iphone-t venni,az Apple-nél nincs olyan hogy elérhető ár
Szerintem nézz körül a most kiadott új Androidos csúcs készülékek körül, a legtöbb bőven 200 eFt fölött van, lassan az iPhone lesz az olcsó készülék (előfizetéssel már ma az, pl. az én csomagommal 40 eFt-al lett volna olcsóbb az i5, mint a Note 2, amit vettem). No meg elfelejted, hogy a világ nem kis hazánkból áll és bárhol máshol akár ingyen megkapod bármelyik készüléket is adott előfizetéshez.
De ha elolvastad volna amit írtam és nem izomból válaszolsz, akkor meg is neveztem azt a készülék és árkategóriát amire gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oakley topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest