- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csaba1203 #128 üzenetére
Biztosan bug, amikor kijött a pro2 akkor vettem meg, a widget is (lockscreen és sima is) mutatta mindig a tokot, meg a podsokat is. Utána frissítésekkel a tokot már vagy csak akkor mikor kinyitottam és benne voltak a podok (mint előző gennél), vagy mutatta mindig, de random %-okkal, akkor sem frissült, hogy az előbb említett módon megvártam, míg kinyitás után felugrik az ablak a százalékokkal.
Most 16.3-al annyit javult a helyzet, hogy mutatja tokot, és a % már pontos, de csak később frissíti, nem azonnal (miután szintén kinyitottam ugye kivenni a podokat). Ez is már haladás, legalább nem random hülyeségeket mutat, csak később frissül.Bocsánat a sok szóismétlésért, nekem is bántja a szemem.
Egyébként más programmal is előfordul ez a frissítés para, pl. Yazio kalória értékek mindig az előző napin ragadtak, csak reboot frissítette. Most ahogy nézem, jött update, elvileg most jó.
Van itt bug rendesen
Ez a 16-os iOS kb. .5-.7 körül lesz olyan, amire azt mondom, hogy így kellett volna kijönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest