- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
Black Dragon #272 üzenetére
Én most olvastam, hogy az LG sem mennyiségben, sem minőségben nem felel meg az iPad 2 gyártásához újabban, úgyhogy az apple a samutól tervezi venni a kijelzőket...lesz ott még együtműködés, most kicsit csúnyán néznek egymásra, aztán majd eszükbe jut, hogy itt nem kevés pénzekről van szó, és megint szent lesz a béke. Persze csak akkor, ha nagyon nem talál a 2 cég másik alternatívát
noxwill: ezaz
-
bigand77
tag
válasz
donceleger8 #267 üzenetére
Ok, én valóban a dizájnra értettem, le is írtam lentebb, hogy kijelzőt, meg chipet is a samutól vesznek. Illetve az A4 chip tudtommal samsung alap, de tudtommal az apple módosított rajta, tehát ilyenkor a tervet szokták megvenni, nem a chipeket...de passz, ezt nem tudom, hogy rendezték le, tény, hogy az Apple a samsungtól vesz/vett cuccokat. Azért írtam, hogy ez nem is fog abbamaradni, mert ha minden ekkora mammutcég megsértődne a másikra azért, mert bepereli, akkor már rég nem lenne közöttük egyáltalán együttműködés. Megy minden tovább, a cég meg úgy van vele, hogy végre a jogi osztály se csak ücsörög a babérjain.
-
bigand77
tag
hűha, látom itt is megy, illetve folytatódik ezerrel a fröcsögés, most aztán az almagyűlölők kiélhetik magukat, találtak egy vélt, vagy valós okot a köpködésre.
Ugyan, nézzetek már meg, hogy milyen perek mennek oda meg vissza csak a mobilgyártók piacán.
Mondjuk ez 2010-es ábra, de nem hiszem, hogy azóta túl sok minden változott vna. Azon hisztiztek jobbra-balre, hogy az apple-nak van hírértéke, ezért a pereiről is beszámolnak, de annyi eszetek már nincs, hogy összerakjátok, hogy nyilván a többi gyártónak is van/lehet minimum ugyanannyi.
És már egyszer leírtam, de mégegyszer leírom, hogy minden fröcsögő szégyellhetné magát, mert ugye az nem gond, ha az apple-nak kell fizetni a vesztes perben, az helyénvaló, de ha ő védi meg a maga dolgait, és a másik félnek kell perkálni, az undorító, fúj, hogy képzelik, stb. stb. Kettős mérce ugye? A gyomrom fordul fel az ilyen emberektől.
Meg ugye az is látható a képből, hogy az Apple-ról 6-an próbáltak meg bőrt lehúzni (tehát a ti divatos szavaitokkal élve, patent trollkodtak velük szemben), ő meg 3-ról, ha a samsungot is belevesszük. Mindenki pénzt akar belőlük látni, mert sikeresek. A mobilarenanak, meg az összes híroldalnak is hozza a kattintást, meg a kommentet ez a hisztéria, nézzétek meg, mit sikerült ide összetermelni, míg egy átlag hírnél van max 10 komment.
A másik meg, hogy majd a samsung biztos megsértődik, hogy a cúna epül beperelte és ezért majd nem ad el neki kijelzőt meg chipeket...hagyjuk már, pont beleszarnak, teljesen más üzleti ág, látszik, hogy sokan csak képzeltek vmit erről az egészről, üzletben nincsenek érzelmek, és a jogban sincs. Bele lehet vetíteni, mint egyesek itt próbálkoznak is vele, de felesleges. Most az Apple nyert, máskor meg ő fizet mint a katonatiszt, teljesen felesleges ez a hiszti, meg az apple démonizálása amit itt előadtok.
Ettől majd biztos szaladok eladni az i4-emet, meg az iPad-emet, mert a cúna epül mit csinált, jaj. Majd biztos rohanok samsungot venni, mikor nekik még 1 eredeti ötletük sincs, telefont is csak copy-paste-elni sikerült. Ugyan már, röhögtessétek csak ki magatokat.
Egyébként annyi az egész, hogy az apple ugyanazt akarja, mint a motorola, neki minden mobil után kell jogdíjat fizetni, az apple meg azt akarja, hogy a tabletek után neki fizessenek, mert ő találta ki a mai formájában a tabletet. (hiába fröcsögtök erre is, ezt még a microsoft is elismerte, hogy eddig desktop OS-sel próbálkoztak, ami nem vált be, eszükbe nem jutott mobil OS-t tabletre tenni...mostmár ők is ebben gondolkoznak. Tehát tablet: mobil HW, mobil SW, ezt tessék emésztgetni.) Ennyi, a samu meg azért lett betiltva, mert minden apple cuccot lekopipészteltek ami csak a kis kezecskéjük közé került, nem hiszem, hogy megismétlődne a xoom-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest