- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
bentsze88888 #43 üzenetére
hmm...4000-ből jól kiemeltél 4 darabot (ettől máris a legnagyobb hsz gyűjtő lettem...), amiből kb. 1 volt, amire így visszatekintve azt mondom jogos, de figyelj, kutass tovább, aztán, ha mindet átnézted, akkor visszatérünk rá.
-
plus44
veterán
Nem hiszem, hogy végignézted az összes szakmai hozzászólásomat, vitatkozás nyomait keresve, de megnyugtatás végett, nem ebből jött össze, úgy hogy kéretik az ilyen megjegyzéseket hanyagolni...
Én viszont arról nem tehetek, ha valaki divatból vesz telefont. Egyszerűen nem veszek róla tudomást. Ez a baj, hogy mindenki mással foglalkozik, a helyett, hogy magával tenné. Kevesebb probléma lenne. Pont mi vádaskodunk, pedig lehet magunkban kellene a hibákat keresni...van bőven. Magasról teszek arra, hogy ki veszi a telefonját divatból. Nekem kell, mert használom és más nem érdekel. De te pl. az első 2 itteni hozzászólásodban ,megint előhoztad az "apple kocsi és társai" témát, pedig teljesen felesleges volt...
-
plus44
veterán
Többek között az olyanok miatt van a hype meg a flame, mint te. Sikersen elkezdtem szítani a tüzet, meg gyűjtöd a hsz-eket, pedig tudod nagyon jól, hogy ha elkezded, folytatja a másik is, meg a következő. Ha nem kell, akkor nem veszed meg,1. 2. nagyon tele a hócipőm azzal, hogy divat. Ha nekem kell vmi, akkor nem érdekel, hogy azt ki reklámozza, ki használja, vagy csak divatból használják. Nekem kell az eszköz, mert kihasználom minden porcikáját és az igényeimet teljes mértékben kielégíti. Ez a baj a mai világgal, hogy csak azt nézitek, hogy: Uhh neki is olyan van, akkor én nem veszek mert nehogy már nekem is az legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest