- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem hiszem, hogy végignézted az összes szakmai hozzászólásomat, vitatkozás nyomait keresve, de megnyugtatás végett, nem ebből jött össze, úgy hogy kéretik az ilyen megjegyzéseket hanyagolni...
Én viszont arról nem tehetek, ha valaki divatból vesz telefont. Egyszerűen nem veszek róla tudomást. Ez a baj, hogy mindenki mással foglalkozik, a helyett, hogy magával tenné. Kevesebb probléma lenne. Pont mi vádaskodunk, pedig lehet magunkban kellene a hibákat keresni...van bőven. Magasról teszek arra, hogy ki veszi a telefonját divatból. Nekem kell, mert használom és más nem érdekel. De te pl. az első 2 itteni hozzászólásodban ,megint előhoztad az "apple kocsi és társai" témát, pedig teljesen felesleges volt...
-
"Amúgy én is iphone vettem volna ,ha tudna modemként működni ,de sajna nem tud ... meg még ezer mást is ami nekem kéne
"
Az ilyen kijelentésektől fizikai fájdalmam szokott lenni.
Azt nem akarod nekünk ecsetelni, hogy MMS-t se tud küldeni és fogadni?Newsflash: a 3.0-ás OS óta kábelen és BT-n is lehet netet megosztani. Ez a negatív hype csodálatos példája: nem az eszköz a korlátolt a legtöbb esetben, hanem aki bírálni akarná.
Nem azt mondom, nem baj, ha véleményed van, még azt se bánom, hogy hangoztatod, de legalább a tényeket ne ferdítsd el. Még a végén valaki járatlanabb elhiszi.
-
plus44
veterán
Többek között az olyanok miatt van a hype meg a flame, mint te. Sikersen elkezdtem szítani a tüzet, meg gyűjtöd a hsz-eket, pedig tudod nagyon jól, hogy ha elkezded, folytatja a másik is, meg a következő. Ha nem kell, akkor nem veszed meg,1. 2. nagyon tele a hócipőm azzal, hogy divat. Ha nekem kell vmi, akkor nem érdekel, hogy azt ki reklámozza, ki használja, vagy csak divatból használják. Nekem kell az eszköz, mert kihasználom minden porcikáját és az igényeimet teljes mértékben kielégíti. Ez a baj a mai világgal, hogy csak azt nézitek, hogy: Uhh neki is olyan van, akkor én nem veszek mert nehogy már nekem is az legyen...
-
mephi666
nagyúr
almából csak a pálinka a jó!
nem gyenge egyébként az eladás... viszik, mint a cukrot... még mindig tartom magam a véleményemhez: hw+sw oldalról jó az almafon, de minden tartozékával együtt mocskosul túl van árazva és kb. olyan státusz-szimbólum lett már, mint 10éve a normális nokiák voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Magisk
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest