- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Megszokható állítólag, ha az ívnek megfelelő távolság tartományban használod. Én meg elhittem neki. Végül is... a sok-sok évnyi CRT korszak után is adaptálódott a szemünk a síkképernyőhöz. Az érzénkszerveink képesek adaptálódni, csak kell nekik rövidebb-hosszabb tanulási időszak, míg alkalmazkodik a megváltozott ingerekhez.
Nekem egy quaker ismerősöm használja nagy megelégedéssel és elég jól is játszik, szóval nem csak azért vette, mert "csak mert megtehetem, miért ne."
Ő is síkképernyőről váltott és kellett neki egy kis idő, de utána ok.Ha érdekel a monitor, akkor vannak ma már olyan boltok, ahol jóval több időt hagynak elállásra, mint a 14 nap, de lehet a 14 nap is elég. Végül is 2 hét nem kevés.
Kell hozzá egy sarok asztal. A sarokban talán optimálisabb a térkihasználása.
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem ehhez viszoníthatsz: AOC CQ27G2 Review - RTINGS.com
"In Europe, the CQ27G2U is the equivalent model. It appears to have the same hardware, but the stand is entirely black."
Az egész modellszámban pedig gondolom a C = curved
Kvázi a különbség a kettő között, hogy a PH! tesztben egy európai sík képernyős, az rtings tesztben pedig egy amerikai ívelt képernyős modellt teszteltek.Értékeiből fakadóan csak lassú játékmenettel rendelkező játékokhoz venném, kb. 60fps-ig. Erős jóindulattal esetleg 75fps-ig de az már nagyon max és ne ráncigáld az egeret.
-
DanielLong
senior tag
Engem speciel csak böngészés közben zavart, mert ott kontrasztos tartalomnál (most nem emlékszem, hogy pontosan fekete-fehér vagy más színek esetén) görgetés alatt feltűnő. Olyan keveset ülök előtte, hogy az overdrive beállításokkal nem szórakoztam még, lehet, hogy valamelyest kiküszöbölné a gondot.
A Freesync nálam jól működött.
Ha teheted, élőben nézd meg vagy nézz meg hasonló VA paneles monitorokat. Mivel ez egy 2019-es termék, ha azóta nem frissült benne a panel, akkor egy újabb típus szerintem jelenthet előrelépést.
#6 Gordon32: Én próbálkoztam 24"-ben hajlított VA monitorral, nem tudtam megszokni. A halálom az excel táblák kezelése volt, mindig furcsának éreztem a hajlítást. Próbáld ki, remélem neked bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest