Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatis
csendes tag
válasz
DanielLong #7 üzenetére
Rendben, köszönöm, hogy megosztottad a monitorral kapcsolatos tapasztalatodat!
Aprósólyom Neked is köszi, nézegettem is a rtings-en monitor teszteket, de ez valahogy elkerülte a figyelmemet.Az az igazság, hogy az ottani, meg más tesztoldalak elemzése alapján is a VA paneles Samsung Odyssey G7-et venném meg szívem szerint, csak ne lenne ívelt.
-
snake1977
őstag
válasz
DanielLong #9 üzenetére
Nem egy low end monitor, samsung LC32JG50QQUXEN, nekem egy 27"-os iiyama van és mérföldekkel jobb a képminőség. Ha az állítható lábon dől el hogy milyen monitort veszünk az nem jó ómen az álmoskönyv szerint, 10k körül már kapható olyan vesa konzol ami univerzális, bármilyen asztal széléhez lehet rögzíteni és szinte minden igényt kielégít a beállítási szögek/magasságok terén és felszabadul egy kis hely is amit a talp elfoglal.
Filmeket pl. Star warst inkább tévén nézek nem 27"-on.De ez egyéni preferencia. Az elmúlt 5-6 évben volt több dell monitorom, de volt aoc, lg, és samsung is. A saját tapsztalatom alapján előbb venném meg az általam említett két ips közül bármelyiket, mint egy VA paneles monitort.
-
Tatis
csendes tag
válasz
DanielLong #4 üzenetére
Azt megkérdezhetem (tudom ez szubjektív), hogy mennyire érzékelhető-zavaró az utánhúzás ennél a monitornál pl. single player illetve nem túl pörgős multi játékokban? Illetve a gsync is megy-e vele rendesen?
Én egy régi VA paneles monitorról váltanék, és maradnék is ennél a panelfajtánál. Ennek a típusnak az ára, meg így látatlanban a tudása is megfelelne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest