- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Lehet, hogy az a Samu nem egy díjnyertes típus. Összehasonlításnak a munkahelyen is elég komoly IPS monitorok vannak és megállja a helyét ez az AOC. Ráadásul állítható lába van, ami mondjuk a Nitróval szemben előny. Az Odyssey általánosságban sanszos, hogy jobb, mivel újabb is, magasabb a fényereje is (HDR-hez jobb), meg ugye IPS. Viszont este sötétben megnézni egy Star Warst valószínűleg a VA lenne jobb választás, mert fekete a fekete.
-
DanielLong
senior tag
Engem speciel csak böngészés közben zavart, mert ott kontrasztos tartalomnál (most nem emlékszem, hogy pontosan fekete-fehér vagy más színek esetén) görgetés alatt feltűnő. Olyan keveset ülök előtte, hogy az overdrive beállításokkal nem szórakoztam még, lehet, hogy valamelyest kiküszöbölné a gondot.
A Freesync nálam jól működött.
Ha teheted, élőben nézd meg vagy nézz meg hasonló VA paneles monitorokat. Mivel ez egy 2019-es termék, ha azóta nem frissült benne a panel, akkor egy újabb típus szerintem jelenthet előrelépést.
#6 Gordon32: Én próbálkoztam 24"-ben hajlított VA monitorral, nem tudtam megszokni. A halálom az excel táblák kezelése volt, mindig furcsának éreztem a hajlítást. Próbáld ki, remélem neked bejön! -
DanielLong
senior tag
Ilyen monitorom van már 1-2 éve. Nincs rá panaszom, szép képe van, USB hub is jól működik. Egyetlen kritika, hogy azért vizsgálhattátok volna a mozgásmegjelenítést, utánhúzást, mert ott bizony úgy érzem nem olyan fényes a teljesítménye, főképp a laptopom IPS kijelzőjéhez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest