Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Én most tévedtem ide,és ....áhh...ugg...hhh.ggssss....
D fényképező egy tűvek átszúrt VGA...vaku,egy hibát író valami...jézusom.Ezt kár volt világra sz*rni!!
-
Pöttön
őstag
URAM ATYÁÁÁM!!!!
Hogy ezt eddig nem vettem észre
Ez mekkora sz@r!!!! LoL
Akkorát röhögtem rajta mint az állat
Pláne a vakun meg az analog tv-n.... -
bR3Zo
csendes tag
legalább fájlküldésre is használható a bluetoothja...
-
Telegdy
aktív tag
Üdv!
Ezekkel a készülékekkel egyszerűen nem szabad foglalkozni.
Feláll a hátamon a szőr mikor egy kalap alá veszik őket az iPhone-al...
Múltkor az iPademet nézegetve megszólalt valaki, hogy ugyanilyet látott kínai kiadásban, 27ezer forintért.
És az ezekben a legfájdalmasabb, hogy komolyan gondolják hogy az eredeti ár egy tizedéért ugyanazt kapják.
Egyszer estem bele ebbe az iPhone klón hibába, azóta soha többet! -
EczkE
veterán
Azért durva, hogy semmire sem használható...
-
Locutus
veterán
Lehetséges, de számoljunk egy kicsit.
Példa: M002L. Fém váz, minőségi összeszerelés, WIFI, BT, TV, FM rádió, JAVA, G szenzor, DUAL SIM, 4 napot bíró akksi, stb. Garanciával.
dualsimmobilesshop.co.uk = 128 dollár, amire egy fillér sem jön már rá, se vám, se posta. Ez mai MNB árfolyamon 26600 Ft. Tegyük fel, hogy tesz rá a nepper ~20%-ot, akkor is benne van max 30-35-be.
Mondj csak 1 olyan márkás itteni mobilt, ami ennyiért ezt nyújtja. Minimum a dupláját kérik, ha nem a háromszorosát, és akkor még a dualsim nincs is valszeg...
És ez csak egy készülék volt amit magam is ismerek, nem is a legújabb, és nem is az egyetlen amiben érdemes gondolkodni. Ott az F003 már pl 114 dollárért, ami ugyanezt tudja, csak kicsit gagyibb műanyag váza van. Vagy a mini KA08, szerényebb tudással, de már 58 dollárért... De lehetne sorolni régebbi modelleket is, amelyek szintén beváltak, nem egy, és nem két usernél.
-
kaller1
veterán
Ennek persze több oka is lehet, vagy a szponzorotok akarja lehúzni ezeket érdekből....
Ennek nagyon egyszerű oka van, szvsz:
A "szponzor" csak a legolcsóbb, leggagyibb ilyen készülékeket szerzi be, mert ezeken lehet relatíve a legnagyobbat kaszálni.
A jobb paraméterekkel rendelkező kínai készülékeket(HVGA kapacitív kijelző, stb.) egyszerűen nem szerzik be, mert ezeket Kínában sem 10k körüli összegekért dobálják, és ha behoznának belőle, a bevett haszonkulcs(a korábban linkelt xxlgsm-es dolog jó példa erre) már nem mehetne rá, mert eladhatatlanok lennének, kevesebbel meg nem elégszenek meg.
Ha valaki ezzel az agyalásommal nem ért egyet, nyugodtan írja le.
-
hihetetlenek ezek a kis ferdeszeműek, mi mindent letudnak másolni...
Ha odaadnám nekik a vonalkódus fecskémet, szerintetek azt is lemásolnák ?
-
Locutus
veterán
Miért kell itthon is kaphatóból kiindulni? Te is tudod valószínűéleg, hogy az itthoni seftes titánok megveszik hugyér szarér hongkongból - abból a forrásból, ahonnan bárki más is beszerezheti, garanciával -, aztán itthon vagy 20ezerrel többért árulják.
De még a köztes megoldás is jobb, hiszen van pl angol dual sim webshop, ahol az esetleges vám is kizárható (hiszen EU-n belüli), és royal maillel ingyenes a posta is. És még ott is fényévekkel olcsóbb, mintha itthon szereznétek be, valamelyik gyorsan meggazdagodni szándékozó vaterás, vagy gsm shopos neppertől.
Ami pedig a készülékeket illeti, továbbra is fenntartom, hogy nálatok a kínai dualsimes kínálatnak kizárólag az alja járt eddig (nem számítva ide a koreai, thai, és egyéb drágább cuccokat). Ennek persze több oka is lehet, vagy a szponzorotok akarja lehúzni ezeket érdekből, vagy szimplán populáris húzás részetekről ilyen cikkeket írni, hiszen ahogy a hozzászólásokból is látszik, ide járnak röhögni (akiket könnyű megvezetni ezzel).
Kínai klónt nem azért vesz az ember, hogy iphone-nak kinéző telefonja legyen. Erről a sztereotípiáról le is lehet szállni, mert alaptalan. A legtöbb ember azért veszi őket, mert használható DUAL SIM-es mobilt akar, amiben van WIFI, JAVA, (TV, RÁDIÓ, MP3/AVI lejátszás), és persze alapvető telefonos funkciók is. Amelyek kiválóan működnek is, kivéve a ti tesztjeiteket. 30e Ft-ért ennyi mindent kínáló készülékre, ha bárki szerint is alternatíva egy 30ezres márkás európai készülék, az leülhet, egyes. De persze lehet venni márkás telefont is dual simmel, 80-100e ft-ért... vagy valamit, ami olyan mint az általatok tesztelt nokia is.
Az, hogy a funkció miatt kiszemelt készülék kinézetre valaminek a kópiája, csak egy mellékes dolog. Vannak bevált dizájnok, amiket a kínaiak előszeretettel másolnak (és nem, nem csak az iphone). Hogy ez legális e részükről az más kérdés, de ha nekem funkcionálisan megfelel, akkor nem fog érdekelni.Már a régebbi ilyen cikkeiteknél is leírtam, hogy milyen készülékeket kellene tesztelni. Egy sem volt azóta se. De ez még a kisebbik gond, hiszen elképzelhető, hogy a többszáz itthoni tulajdonossal szemben, ti pont nem tudjátok beszerezni őket. Viszont ha a kezetekbe kerül egy ilyen nyilvánvalóan szar, és ráadásul működésképtelen telefon is, akkor azt minek kell tesztelni? Ez semmi más, mint direkt megvezetése a népnek. Kiváncsi volnék, hogyha mondjuk kapnátok egy jobbfajta Nokia telefont tesztelésre, és kiderül, hogy gyári hiba miatt nem lehet telefonálni vele, akkor azt letesztelnétek, és lehúznátok e úgy ahogy van, vagy kérnétek egy másikat helyette?
-
leeate
senior tag
Na, mostantól a vidéki kínai földműves gyerek is menő lehet
Nem hiszem, hogy mások ezt megvennék
-
Balákka
tag
ennyi hazugságot hogy vaku meg 64 GB meg az édes anyjuk hát komolyan felidegesített a cikk
utálom ezt a telefonnak nem nevezhető ipari hulladékokból összetákolt csilivili vackot. ha hozzámvágnák leköpném megtaposnám elégetném aztán elásnám jó mélyre. -
torabora
csendes tag
Elnezest szeretnek kerni a korabbi hozzaszolasomert, egy kicsit tenyleg erosre sikerult.
Erdemben csak annyit szerettem volna hozzafuzni, hogy esetleg erdemes lett volna a cikk vegen megjegyezni, hogy nem feltetlen helyes egy nem vallalhato forrasbol szarmazo keszulek tesztjebol messzemeno kovetkezteteseket levonni.
Kulonos tekintettel arra, hogy az ehhez hasonlo keszulekek (melyek mukodnek is - dual sim, bt, wifi, tv) garanciaval (!) magyarorszagon is megvasarolhatoak, persze nem mobil szolgatoknal vagy a normal kereskedesekben. A hasonlo replika keszulekek mindenkeppen realis alternativajuk tudnak lenni a nagy gyartok gyengebb tudasu keszulekeinek, azok toredek araert. Termeszetesen nem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen keszulek vasarlasa sokkal nagyobb korultekintest igenyel.
Csak arra szerettem volna felhivni a figyelmet, hogy szerintem a Mobilarena tekitelye sokkal inkabb megkivanja a pontos tajekoztatast, mint ahogy az ebbol a cikkbol az kiolvashato.
Tovabbra is mardok hu olvasotok, mert mindent egybevetve akar egy vasdarabrol is erdekesebben irtok, mint sok mas oldal barmi masrol!
respect! -
Móci
addikt
Ettől nekem is leolvadt az agyam...
Pedig arra vártam, hogy majd röhögök egy jót, de ez... ez ütött. Legszívesebben áthúznám a monitort a kínai mérnök fején, s addig rugdosnám őket, amíg valami értelmesebbel állnak elő.
Ez így nem vicc, ez kínzóeszköz. -
Mr.Csizmás
titán
EZ MI?!
legközelebb tegyetek ki egy 18+ vagy egy "vigyázz!" táblát....
64 gigabájt? megabájt? háromszáz....ezer...liter....meg antenna....
na az ilyenektől tudom kiharapni az asztal sarkát
ps.: bevallom nem tudtam végigolvasni a cikket (fizikai fájdalmat okoz)
-
Mappa
addikt
a videón azon a vaku matrica dolgon nevettem egy jót ...de amikor utána kihúztad az antennát én lefordultam a székről
-
itsmeyeah
tag
Remek teszt,kukába való mobil
-
Bog
HÁZIGAZDA
Csak megnyugtatásul tájékoztatom a nagyérdemát, hogy thai android és kínai tablat is érkezik.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Holdmester az új szerkesztőnk, a jövőben úgy tűnik, hogy rengeted cikket fogsz olvasni a tollából. Sajnáljuk, hogy pont két vacak készülék jutott neki első körben, ez nyilván nem azt jelenti, hogy nem tudja, mi alapján kell készülékeket tesztelni.
Természetesen azt is sajnáljuk, hogy neked nem tetszenek az efféle cikkek, de a helyzet az, hogy rajtad kívül van még nagyjából 100 000 olvasónk, és a helyzet az, hogy ők kedvelik az efféle, könnyed és vicces írásokat. Nyilván nincs olyan cikk, ami mindenkinek tetszik, az viszont biztos, hogy valótlant egy tesztünkben sem állítunk. Ha nem volt a kezedben ez a készülék (amiből mi csodák csodájára egy hibásat kaptunk...), akkor ezzel talán felesleges is vitatkoznod. A visszajelzést mindenesetre köszönjük!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nézd, a probléma az, hogy ezek a készülékek piacon vannak és az emberek nem tudják róluk, hogy milyen minőségűek. Hogy melyik partner mit ad tesztelni, az nem elsősorban a mi dolgunk, nyilván szívesen tesztelnénk normális keleti telefonokat is - meg is tesszük, emlékezz a thaiföldi készüléktesztekre, melyek folyamatosan pörögnek. Talán felesleges megszólnod minket, amiért a vacak telefonokról is írunk, ez nyilván nem érdeke sem a gyártónak, sem a forgalmazónak, a felhasználóknak és a potenciális vásárlóknak viszont nagyon is, mi meg tájékoztatunk, mert nálunk a felhasználók érdekei az elsők. Tehát nem értem a problémád.
Ha viszont lenne javaslatod itthon is kapható, normális minőségű kínai készülékekkel kapcsolatban, kérlek, írd meg őket, megpróbálunk szerezni tesztkészülékeket.
-
Gicz
addikt
Szerkesztésre mentem és kirakta még 1szer az egészet, bocsánat érte, nem tudom mi történt
-
Gicz
addikt
Sokan írták hogy teljesn jó stb.
Szerintem az összes kínai cégvezetőt aki iphone koppintásra ad parancsot le kéne lőni.
ezeknek a szar cuccoknak a felhasználói élménye NULLA - ZÉRÓ - 0!
és most nemond hogy nem fontos a felhasználói élmény, mert akkor emg vegyék nokiát vagy samsungot 20 ezerért azon legalább bűködik ami rá van írva, meg van rá gari, szervíz stb.
gyártsanak miattam a kínaiak is telefont csak ne másoljanak a rohadékok.
ha a másik felét nézed, sokan iphone ként veszik, és teljesen abban a hitben vannak hogy ez egy igazi iPhone. sznalmas ez az egész Clone-gyár.láttam a belinkeltek közöt p168 hogy nézzük meg mert az már jó. hát nagoyn. szaggat össze vissza, lassú, DE legalább nem hasonlít az iphonera, a külseje teljesen más. de a billentyűzár már "slide to unlock", meg az ikonok is iphone koppintások. Gratulálok kína.
meg az összesnek aki megveszi -
Chaud
csendes tag
Kívülről szép munka, de amúgy ratyi, nem tudom ki vesz ilyet
-
8nemesis8
veterán
Hát igen még ha koppintásról is van szó talán nem a i4hez kéne hasonlítani. Az összeg amibe kerül tizede, mint az Apple terméknek, cserébe pedig egy külföldön relatíve jól használható készüléket kap az ember. Tényleg vannak elég jó kis kínai telefonok, általában mind tv-tunerral szerelve és 2 simmel. Ez nem valami fényes darab, nem erről kell megítélni a kínai telefonokat.
-
Ramius
őstag
A második oldalon a "kijelzőtechnológiákat bemutató cikkünket" feliratú link hibás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Dr. Romano #84 üzenetére
Igen, ez valószínű. de az ördög sosem alszik.
Mellesleg menőnek számít mostanában kihúzott antennával tévézni a buszon?
-
^Clown
addikt
Uhh, hát ez nagyon gyenge lett. Viszont azt tényleg ne felejtsük el, hogy vannak elég korrekt kínai telefonok is. Ez az AnyCool sajnos pont a legalja.
-
Babetta-X
senior tag
Kövezzetek meg, de ha minden működne benne, akkor én simán elfogadnék egyet .
(Most Nokia e51-em van, az iphonet BMW-nek tartom, valahogy inkább a vagizást fizetem meg vele szerintem) -
Locutus
veterán
Komolyan nem értem, mi szükség ilyen cikkekre... ennyire jól fizet a gsm bolt szponzor, hogy lehúzzátok a kínai telefonokat?
Valahogy kiváló érzékkel vonzzátok be a gagyi klónokat, és igencsak vigyáztok arra, hogy a jobbak közül nehogy tesztbe kerüljön valamelyik. -
elit_hun
őstag
Nem hittem a szememnek amikor először olvastam a tesztet, hisz az öcsémnek pont ilyet vettünk 15 ezer forintért thájföldről ismerősön keresztül
Amúgy meg egy teljesen ok telefon 15 ezerért, lejátszik videót (igaz, rátenni egy rémálom volt...ide-oda kellett konvertálni kb 3*), lehet rajulni vele az osztálytársaknak stb (még csak 5.-es)
-
gepardlacee
tag
Ha találnék egyet az utcán, vagy ilyen promó termékként bedobnák a postaládámba akkor ellennék vele, amúgy egyenlő az ipari hulladékkal.
-
Bathory Peti
aktív tag
Ez egy öreg konstrukció,ami nem igazán jó az tény,de az új MTK platformos telefonok nem rosszak,és a 2 sim kártya együttes használata miatt eladtam annak idején egy csomó i9+++-t,és soha nem panaszkodtak egyikre se.Szóval vannak jó kinai másolatok is,nem mindegyik ilyen gagyi.
-
kaller1
veterán
Ebben bizony van igazság, annó az általam bemutatott kínai winmos mobil bizony elég jóra sikerült, és szerethető volt.
-
Vamp
senior tag
Ez komoly... Ha a kínai telefonok totális lehúzására mentek a Mobilarénánál, akkor jó úton haladtok. Esetleg nem ártana már egy Cect P168+-ot tesztelni végre, de ide tartozhatna akármelyik újabb i9-es mobil is. Elővesztek egy 2-3 éves kiforratlan telefont, első generációs hardverrel, gagyi menüvel, és funkciókkal. Az olvasó meg azt hiszi, az összes kínai telefon egy használhatatlan vacak. Nem tudom pontosan ki szállítja ezeket a telókat, és milyen megfontolásból, de nevetséges, hogy mindig belenyúlt a leggagyibb übermásolatba.
-
csab2
veterán
A cikk írójaként "holdmester" szerepel. Ki ő?
-
Predator666
aktív tag
Nos Bangkokban ez 2.000 thai baht, tehát kb 14.000 forint. A hívás ott tökéletesen működik, így feltételezem Kínában is. Ennek alapvető oka az lehet, hogy úgy koppintották az iPhone-t, hgy az ázsiában volt, így más frekvenciákat (?) használt. Fogalmam sincs, de az biztos, hogy az egyik haveromnak ilyen volt, és tökéletesen tudott vele hívni illetve hívásokat fogadni.
Továbbá a tv antenna is tökéletesen működött. Tehát teljesen egyszerűen színes adást néztünk rajta.
Az persze nem meglepő, hogy Európában nem működik.Ja igen, és mellesleg az AnyCool, az AnyCall ázsiai cég koppintása, ami kvázi Verizon, tehát sim kártya nélkül kínálja a mobiltelefonokat.
-
torabora
csendes tag
a mobilarena szinvonala egyre melyebbre sullyed, ekes peldaja ennek holdtanonc cikke is, ennyi erovel egy vasdarabrol is irhatott volna. ennek egyaltalan mi ertelme volt? nem mintha AnyCool fun lennek, de nem egy gagyi kinai telo volt mar a kezemben ami osszeszereleset, tudasat, mukodeset tekintve is messze felulmulta a neves gyartok tobbszoros aron kaphato teloit. Ehhez kepest most itt van egy teszt egy olyan telorol, amirol nem meri azt sem leirni, hogy honnan van, innentol kezdve pedig vicc ez az egesz cikk, tartalmi kritikat nem is fogalmaznek meg, de egy vicc oldalon egesz jol mutatna az iras. holdtanonc irni azt tud, de egy teszt korrekt megirasat meg tanulna kell, kezdje mondjuk onnan, hogy nem egy eldobott, kukabol kiszedett teloval kezdi!
-
hdavid1
tag
A procit nem lehet lemérni JBenchmark ACE-vel? Bár gondolom nem indula el rajta...
Kíváncsi lennék a hangszóró minőségére, néhány tesztfotóra is azért. -
aram01
nagyúr
"egy csíknyi térerőt sem sikerült összekuporgatnia, "
-
janes74
senior tag
A vaku az nagyon üt
,iszonyat durva a cucc.A sortűz is kevés lenne az alkotóknak.
-
csak azt nem értem, miért kell feltétlen másolni? ha normálisan megcsinálnak egy telefont, MTK-ra, wifivel, (esetleg GPS-sel) egy normális (legalább kevésbé koppintott) házban, akkor azt nem lehet eladni? szánalmas, komolyan. aki megcsinálja, meg akinek eladják. főleg hogy semmi nem működik benne. egy [ilyennel] lehetett telefonálni. ez meg egy darab sz@rt sem ér.
aki képes megvenni, az meg kínlódjon vele! -
b4ndee
csendes tag
van ám már nagyon komoly iPhone 4 rep is. szánalom.
Hiphone 4 J8
vannak itt róla még adatok
itt meg videó
youtube.com/watch?v=bRzd1Y6b8Mkérdekes cucc, sokkal kevésbé fest gagyinak mint az AnyCool mini, persze akinek volt már iPhone 4 a kezében az azonnal röhögőgörcsöt kap amikor meglát egy ilyet.
jah, sokan kérdezték így a mondatuk végén, hogy ki vesz ilyet.
megválaszolnám de félek, hogy rasszistának leszek titulálva. maradjunk annyiban, hogy az aki sárgarézből kilós nyakláncot hord, és ferraripirosra festi a ladáját. -
Ricardo
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #55 üzenetére
Megérkezett a kínai másolóipar zászlóshajója
Álvaku, "nagy" memória (persze öszintén tálalva), de ami számomra még nevetségesebb, hogy ami jó lehetne azt is elcseszik:"döbbenetes, de ez utóbbi kompatibilis az Apple termékekkel, egy Dock Connectorról van szó, igaz, fordítva rakták rá a szemfüles mérnökök; ha egy dokkolóba szeretnénk behelyezni az AnyCoolt, kijelzővel hátra kell megtennünk."
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
Namelesske #54 üzenetére
Igen
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Óriási, nagyon jókat nevettem. A sárga cetli vaku helyett, a 64Mb 64Gb-nak feltüntetése és a hasonló trükkök egyben: ez a telefon a telefon a kínai másolóipar kvintesszenciája.
-
Namelesske
addikt
Az ott egy Ubuntu ?
-
Zsolto
őstag
Odáig bírtam elolvasni (de akkor már a 320 x 240-es kijelző óta az orromat befogva), hogy a wifi és a gprs nem működik.
Emberek, ez annyira ízléstelen, annyira undorító, hogy ehhez képest a Psychoban a szobában aszalt, halott mama és a Roald Dahl Meghökkentő mesék-epizódban szereplő, kitömött kutyák és szállóvendégek kimondottan gusztusosnak tűnnek.
Broáááááffff....Nem szoktam ilyen hsz-eket írni, de ez kiverte a biztosítékot, bocsánat.
-
Mazsika
őstag
ezt inkább ilyen rajolós cigányoknak való, meg olyanoknak akik hihetetlen gagyi d&g, meg emporio armani cuccokba nyomulnak!
-
MCBASSTION
aktív tag
Úristen, hogy lehet ilyesmire pénzt, időt, energiát pazarolni??? egyáltalán kinek van kedve ilyet csinálni?! ----> ha fegyvert nyomnak a fejedhez akkor sem....
-
rolkaDb
aktív tag
Hát ez valami rettenet.
De a cikk az jó,köszi!
-
vans?
őstag
Oriasit szakadtam ezen igy este.
Vaku, lol.
-
sirály69
őstag
Csak azt nem tudom, hogyan jutott be az országba?
Kb. 1 éve rendeltem kínából 1 hasonló telefont, a vámosok lefoglalták meg kelett semmisíteni és még az Apple hazai jogi képviselője is rám szált... pedig az a telefon még működött is
-
-
Depression
veterán
Én rendeltem egy szifon klónt az ebayről, 320x480-as kijelzővel, működött rajta wi-fi, kékfog, tv, rádió, dual standby. 20k felett volt egy kicsivel, teljesen használható volt, bár 3 napig maradt nálam, mert haverom rögtön lecsapott rá. Furcsamód, szerintem ezt a hulladékot kifejezetten azért kaptátok, hogy ilyen legyen a beszámoló a klónokról. De legalább tudjuk milyen az 50 dolláros ingyen postás cucc. Gondolom nem véletlen, hogy nem írtártok, hogy honnan van.
Az írás viszont tetszett.
-
Peterson_
addikt
Na ezen a cikken jókat derültem...telis-tele drámai fordulatokkal.
Még sok ilyet -
Húú ez picit sok így estére
!!!!
-
alamuszi
senior tag
Király a cucc
-
AMD Power
titán
Ez a telefonnak nevezet trugyi 10Ft-t nem ér.
-
Probber
őstag
Nem lehet, hogy azért nem működik a Bluetooth és a Wifi mert nincs is benne az adott hardver? Kérem kapcsolja ki...
-
Kaics
aktív tag
Kuka.
-
Norbi21
senior tag
Jesszusom. Nem tudok többet hozzáfűzni
-
Kashim
őstag
Az oké, de gondolom nem csak ott forgalmazzák, ha ide is jutott belőle. Erre Nyugatabb felé meg már azért bökheti az eredeti tulaj csőrét, nem? Vagy ha valamit legyártanak Kínában és az Apple orra előtt árusítják nem tehetnek semmit? Bocs nem vagyok otthon ilyen jogi ügyekben.
Komolyan mondom vennék egy ilyen telefont mutogatni.
Amerre járnék csak jókedv övezne ha előkapnám. -
JanFe
aktív tag
Hulladek. Nem mukodik rajta semmi, csak a radio. Disznek elmegy.
-
Kashim
őstag
Sárga vakucetli üt.
Amúgy az ekkora koppintásokért nem jár egy jó kis jogi csetepaté a gyártónak?
Vagy van rá nekik valami kibúvó?
Azért már tényleg durva hogy még az appok ikonjait is lenyúlták ilyen-olyan célra. -
peti95
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy a kínai klónokból miért mindig ezeket a szarokat mutatják be.
50k-ért olyan kínai Iphone koppintmányt kapsz, ami multitouchos, a kijelzője 480x320, futtat egy ios koppintmány-t, valamint windows mobile 6.5-öt. GPS, WLAN, HSDPA, 8GB háttértár,stb...
-
Pantal
senior tag
A zenelejátszás nem az iPhone iPod funkciójára hasonlít? Mert az iTunes megint más dolog..
-
N-vidi-A
őstag
Na ez durva, tudásra úgy látom leginkább egy Nokia N900-al vetekszik!
Volt már pár hasonló a kezemben, RÉMES!!!
-
forgonati
őstag
Ááááá, az aztán király gép. A 64GB=64MB is vicces, de az igazi, az a "vaku". Azon nagyon jót röhögtem. Azért ilyen még eddig nem volt. Vagy csak én maradtam le? Mármint hogy sárga kartont ragasztanak oda vaku gyanánt. A legtöbb kinai hulladékon nincs is vaku, de arra a néhányra amire sikerült tenni, azokon azért ott van fizikailag is, és még működik is. De ez...
A wifi nem megy, a BT nem megy, némitani nem lehet, telefonálni nem lehet vele, mert térerő zéró... Pfff
Én a gyárból egyenesen a zúzdába küldeném az összes ilyen szart, akik meg ezeket kitalálják/legyártják, azokat meg sóbányába, hogy csináljanak végre valami hasznosat isJa, amúgy hiányolom a tesztből a csodás kamerával készült fotókat. Hol vannak???
-
samu74
addikt
Pedig nem drága...
-
kaller1
veterán
Nem megy a BT és GSM rádió, egyértelmű, hogy gyári hibás a cucc.
Egyébkén ezeket leszámítva is egy hulladék az egész. -
zsigus
őstag
Anti-iPhone-osoknak Kötelező!
Ha bekapcsolják máris megvan az alaphangulat a fikázáshozEgyébként furcsa, hogy a nagy éjféli iPhone4 őrület után jelent meg a cikk, nem lehet, hogy az első 100 vásárló ilyet kapott?
csak VICC
Egyébként respect a cikkírónak, nálam nem maradt volna egyben egy ilyen teszt után.
-
ClioRS
őstag
válasz
korpicschess #14 üzenetére
+1
Behaltam azon, hogy ragasztva van egy sárga cetli
Durva telefon, az egyszer biztos
Tényleg, ki vesz ilyet? Ez nagyon hulladék...
-
Dare2Live
félisten
ez kb a top
-
SZ4B
tag
nem szánalmasabb ez a készülék sem a most a t előtt kígyózó soroknál
-
osztraksajt
őstag
De legalább a térerő problémát sikeresen másolták.
Azért mekkora komoly lehet aluljáróban:
Pssz-pssz... iPhone olcsón kicsibe?Lehetne okosabb is, kínaiból is vannak ezerszer használhatóbbak (még klónból is). Ez már vicc így. Mégis mire jó egy ilyen, akkor már inkább egy használt 2G fillérekért, ezerszer jobb mint ez, még tudásban is.
-
parkr
őstag
divatból iphone-t vásárlóknak tökéletes
-
korpicschess
veterán
Nekem a "vaku" jött be különösen
-
hemaka
nagyúr
durva cucc
-
gerilee
aktív tag
Erre vajon milyen matricát ragasztana az Artisjus?
-
plus44
veterán
A hideg futkosott a hátamon olvasás közben.
Az Angry Bird fut rajta?
-
Egy kérdésem van: azért van ami működik rajt?
-
Rickazoid
addikt
Nem is az, hogy ki veszi meg, minden szart rá lehet sózni valakire, de ki az, aki ennyire nem tud telefont gyártani? Ha egy nagyon-nagyon alap kínai érintős telefont tettek volna egy iPhone-hoz hasonló házba, még annak is sokkal több értelme lenne.
Élmény volt ezt a tesztet olvasni, mindig azt vártam, hogy mi a következő, ami nem működik, és végig volt ilyet. -
skrabi
senior tag
kétSIM-es?már látom, átfutottam fölötte
-
Tutu7030
veterán
-
arkades
senior tag
Komolyan mondom, el sem tudom képzelni ki veszi ezt meg. Mármint Európában.
-
Testet öltött az ipari hulladék...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Este felkerül egy videó is a dologhoz, kicsit lehalt a szerver és nem tudtam átidőzíteni a megjelenést, elnézést kérek mindenkitől!
-
z0d1AK
nagyúr
64GB=64MB
No comm.
Ezért nem fogjuk engedni az árusítását itt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest