- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem az utóbbi 8 évben akkor volt egyedül a kezemben lemez amikor a gyerkőcről odaadták az ultrahang felvételeket. Akkor előkotortam a fiókból az egyik meghajtót.
HTPC-be vettem még slim meghajtót, akkor került kb. 3x annyiba mint a simák, az is egyszer volt használva összesen.Eszembe nem jutna már beépíteni. A régi, 100-as nagyságrendű CD/DVD lemez ott rohad a szekrényben szintén. Ami kellett az már valahova fel van másolva. Eleve brutális fizikai helyigényben, karbantartásban (jó ég tudja mennyi mehet még belőlük) meg logisztikában is (mi hol van, lemez cserebere anno régen...).
Másrészt a gépből sem hiányzik a meghajtó:
Hely miatt sem - amiket itt fentebb linkeltek "házakat" attól kivert a víz.Ez otthoni felhasználásra kb. olyan mintha 18 kerekű autódaruval járnék vásárolni naponta.
De a méreten felül, amikor visszatettem a meghajtót néha az sem hiányzott, hogy a boot idő kb. 3x annyi lett, kattog, zakatol indulásnál, ha kell, ha nem. Lemezzel meg nyilván fel is pörög.
Szóval nálam ha kéne használom akkor is olyan lenne mint púp a hátamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest