- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem az utóbbi 8 évben akkor volt egyedül a kezemben lemez amikor a gyerkőcről odaadták az ultrahang felvételeket. Akkor előkotortam a fiókból az egyik meghajtót.
HTPC-be vettem még slim meghajtót, akkor került kb. 3x annyiba mint a simák, az is egyszer volt használva összesen.Eszembe nem jutna már beépíteni. A régi, 100-as nagyságrendű CD/DVD lemez ott rohad a szekrényben szintén. Ami kellett az már valahova fel van másolva. Eleve brutális fizikai helyigényben, karbantartásban (jó ég tudja mennyi mehet még belőlük) meg logisztikában is (mi hol van, lemez cserebere anno régen...).
Másrészt a gépből sem hiányzik a meghajtó:
Hely miatt sem - amiket itt fentebb linkeltek "házakat" attól kivert a víz.Ez otthoni felhasználásra kb. olyan mintha 18 kerekű autódaruval járnék vásárolni naponta.
De a méreten felül, amikor visszatettem a meghajtót néha az sem hiányzott, hogy a boot idő kb. 3x annyi lett, kattog, zakatol indulásnál, ha kell, ha nem. Lemezzel meg nyilván fel is pörög.
Szóval nálam ha kéne használom akkor is olyan lenne mint púp a hátamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Corsair Crystal Series 280X white
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest