- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem az utóbbi 8 évben akkor volt egyedül a kezemben lemez amikor a gyerkőcről odaadták az ultrahang felvételeket. Akkor előkotortam a fiókból az egyik meghajtót.
HTPC-be vettem még slim meghajtót, akkor került kb. 3x annyiba mint a simák, az is egyszer volt használva összesen.Eszembe nem jutna már beépíteni. A régi, 100-as nagyságrendű CD/DVD lemez ott rohad a szekrényben szintén. Ami kellett az már valahova fel van másolva. Eleve brutális fizikai helyigényben, karbantartásban (jó ég tudja mennyi mehet még belőlük) meg logisztikában is (mi hol van, lemez cserebere anno régen...).
Másrészt a gépből sem hiányzik a meghajtó:
Hely miatt sem - amiket itt fentebb linkeltek "házakat" attól kivert a víz.Ez otthoni felhasználásra kb. olyan mintha 18 kerekű autódaruval járnék vásárolni naponta.
De a méreten felül, amikor visszatettem a meghajtót néha az sem hiányzott, hogy a boot idő kb. 3x annyi lett, kattog, zakatol indulásnál, ha kell, ha nem. Lemezzel meg nyilván fel is pörög.
Szóval nálam ha kéne használom akkor is olyan lenne mint púp a hátamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest