Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv,
A következő problémáim vannak:
1. csináltam ddns címet. beálítottam és azon keresztül fel is tudok lépni a nasra, azzal nincs gond. A transmission gui viszont csak LAN-on keresztül lép fel, ddns-en keresztül nem. 9091-es port meg van nyitva... Főleg az androidos verzió érdekelne, azon sem megy de gondolom ha pc-n menne akkor androidon is.
2. transmission-t putty-n telepítettem, de van transmission.sh illetve transmission.sh.new is. Itt a régit ki kell törölni? Lehet ez zavar be? Illetve még annyi hogy a admin felületen a transmissionre nem írja hogy telepítve. Telepítsen fel onnan is?
3. dropboxot összekötöttem. Kipróbáltam, a torrentet felmásolta, de nem indította el.
A settings.json filet módosítottam."watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",.
"watch-dir-enabled": trueDe az első sor után a pont nekem vastag, az előtte sorokban meg halvány. nem tudom van e jelentősége...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A beírás...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest