Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv,
A következő problémáim vannak:
1. csináltam ddns címet. beálítottam és azon keresztül fel is tudok lépni a nasra, azzal nincs gond. A transmission gui viszont csak LAN-on keresztül lép fel, ddns-en keresztül nem. 9091-es port meg van nyitva... Főleg az androidos verzió érdekelne, azon sem megy de gondolom ha pc-n menne akkor androidon is.
2. transmission-t putty-n telepítettem, de van transmission.sh illetve transmission.sh.new is. Itt a régit ki kell törölni? Lehet ez zavar be? Illetve még annyi hogy a admin felületen a transmissionre nem írja hogy telepítve. Telepítsen fel onnan is?
3. dropboxot összekötöttem. Kipróbáltam, a torrentet felmásolta, de nem indította el.
A settings.json filet módosítottam."watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",.
"watch-dir-enabled": trueDe az első sor után a pont nekem vastag, az előtte sorokban meg halvány. nem tudom van e jelentősége...
Ötlet?
-
mormota18
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy van egy LG 32LM620S-ZE Smart TV egy TP Link Archer D7 es router, valamint egy Zyxel 325v2 média szerver!A probléma az, hogy a TV nem látja a média szervert egyáltalán. hogyan tudnám megoldani ezt a csekély problémát?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv
-
v-paci
aktív tag
válasz
Anonymus23 #1 üzenetére
Szerintem nyugodtan kérdezz itt: [link] elvégre a hardver nem változott belül, és a fw is ugyanaz, illetve ebben már frisebb, de ugyanez elérhető a v1 vasakra is.
Én is egy ilyen vásárlásán gondolkodom
-
Anonymus23
veterán
Másnak nincs ilyen 325v2 esetleg?
Volna kérdésem ha lenne ilyen valakinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A beírás...
- Gitáros topic
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest