Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori_27
csendes tag
Sziasztok ismét...
Régen jártam itt, azóta sok minden történt... Bezúztam szegény pengémet, de szerencsére csak a belső képernyő tört be, a touchscreen nem. Meg tudtam javítani, miután a haverom is bezúzta a blade-jét, csak a képernyőket illetően pont fordítva. Ő kapott új telót, én meg kivehettem a jó kijelzőt a törött touchscreen-je alól. Tulajdonképpen nekem adta egy az egyben, így most van egy full jó (bár erősen használt), és egy totál rommá tört pengém. Bár már büszke és boldog S3 user vagyok (egyszer már az is majdnem roppant
), mégis szóba került a pengém, ráadásul a bezúzott darab. És itt kezdődik a történet...Megy a torrent orrba-szájba, a baj csak az, hogy a netem nem fénysebességű, és elegem van már az éjszakákon át zümmögő PC-ből. Hát gondolkodni kezdtem, hogyan rakhatnám össze a legkisebb, leggagyibb, legalacsonyabb fogyasztású gépet egy használható méretű HDD-vel, ami mehet éjjel-nappal (akkor már az aránnyal is felvágnék
) Aztán rájöttem, hogy a gépet már összerakták: A jó öreg ZTE Blade. Kicsi, nem zümmög, és a fogyasztása még egy ébresztőóráét sem nagyon éri el. Már csak a HDD-t kéne rákötni... És újra itt az OTG problémája, azzal a különbséggel, hogy nem baj, ha bugos, nem baj, ha szar, régi, gyorsan merül, és még laggos is hozzá, csak vigye a HDD-t meg a bittorrentet. Szóval ha az eddigi lelkes hallgatóság (igen, most mind a három főhöz szólok
) valamelyik tagja, vagy bárki más, aki ide téved sikeresen használt már pendrive-ot a pengével, annak úgy iszom minden szavát, mint a VbK-t hétvégente.
Előre is köszönök minden ötletet.
Üdv!
Kori
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mégis szóba került a pengém, ráadásul a bezúzott darab. És itt kezdődik a történet...
) Aztán rájöttem, hogy a gépet már összerakták: A jó öreg ZTE Blade. Kicsi, nem zümmög, és a fogyasztása még egy ébresztőóráét sem nagyon éri el. Már csak a HDD-t kéne rákötni... És újra itt az OTG problémája, azzal a különbséggel, hogy nem baj, ha bugos, nem baj, ha szar, régi, gyorsan merül, és még laggos is hozzá, csak vigye a HDD-t meg a bittorrentet. Szóval ha az eddigi lelkes hallgatóság (igen, most mind a három főhöz szólok
) valamelyik tagja, vagy bárki más, aki ide téved sikeresen használt már pendrive-ot a pengével, annak úgy iszom minden szavát, mint a VbK-t hétvégente.