- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Mindezt 400 euróért.
Ennyiért ez nagyon light, kíváncsi vagyok hány ember fog csak azért kifizetni közel 120e forintot, hogy kipróbálhasson egy „béta“ rendszert.(#370) Bici
Szellemi tulajdon, azaz a Nokia szabadalmi portfóliójának a része.
Direkt miattad kérdeztem meg, csak már nem emlékszem eredetileg melyik topikban kérdeted ezt, hetente születik vagy három. -
-
"Ha annyira picsaösszeg ez az egész, aminek sokszorosa állt a Nokia rendelkezésére, akkor miért nem dobtak ki egy MeeGo porfóliót?"
Errol Elopot kellene megkerdezni. Az biztos, hogy az eladasi adatok katasztrofalisak, eleg nehezen vedheto az az allaspont, hogy a WP-re valo atallas barmi modon is a Nokia erdekeit szolgalta volna.
-
Mert most ki adott? Tenyleg, ugy beszeltek arrol az ot ev alatt fizetendo 1 mrd USD-rol (minusz WP licenszek), mintha az valami hatalmas osszeg lenne, nem a Nokia (akkori) keszpenztartalekanak kb tizede. A Nokianak nem az volt a gondja, hogy nincs penze barmire, hanem az, hogy veszteseges, marpedig ezen a Microsoftos deal egyaltalan nem segitett, eleg ranezni az earning reportokra, azon belul is a smart devices reszre.
-
-
margithid
veterán
A nokia csak saját magát hibáztathatja, a nehézkes lassú vezetését, akik az iphone emgjelenésekor és később az android térnyerésekor se reagáltak.
Persze, ki tudja mi lett volna ha nokia androidra vált időben, vagy még az elején.
Van egy érzésem ,hogy az amerikai és távol-keleti gyártók bedarálták volna igy is úgy is. -
fordfairlane
veterán
-
joey04
titán
Az egykori piacvezető többé nem fog telefonokat csinálni (vagy csak 10-20-30 év múlva, 0-ról, hiszen most eltűnik a neve). Hát nagyon jól járt. Én sajnálom a Nokiát, bár mellette értelemszerűen nem is érdekel(t), mert a symbian korszak végén már nem feleltek meg számomra a készülékei, és a választott rendszer sem felel meg a számomra. Ilyen szemszögből egy HTC jobban érdekel, mert ők olyan készüléket tettek le ami tetszik. A nokiát szimplán a dicső múlt és az európai gyökerek miatt sajnálom.
179: de értem csak terelsz. van más is nekik, de ahogy korábban írtam: nokia = telefon. ezt elbukták, talán örökre.
-
"Csak állítólag - állítólag hiszen Elop mindig hazudik"
Nem hiszem, hogy kulonoskeppen gunyolodni kellene azon, ha az ember nemileg ketkedve hallgatja annak a vezetonek a szavait (magyarazkodasat), akinek a vezetese alatt a ceg elvesztette piaci reszesedesenk, assetjeinek meg piaci ertekenek a nagy reszet.
-
joey04
titán
Kihoznak egy androidos sorozatot, és dől a lé. A nokia név akkor még nem fakult meg (még most is maradt valamennyi, hiszen ez az egyetlen oka a lumiák sikerének) Nem kellett volna koldulniuk.
117: ha időben lépnek, nem lett volna ekkora a baj. Nem voltak annyira a csőd szélén.
-
tjb007
nagyúr
Lassan már hozzászokhatnál, hogy nincs olyan hét, hogy ne lenne legalább egy Microsofttal vagy Nokiával kapcsolatos cikk, amit aztán sz@rrá lehet flame-elni meg trollkodni.
Itt is majd születni fog pár száz hozzászólás a nagy semmiről a diplomás jósok és látók jóvoltából, akik megmondják, hogy mennyire sikeres lett volna a Nokia Androidos modellekkel.
Én már várom jövő hétre azt a cikket, aminek az lesz a címe, hogy Az Android használata is megfordul a BlackBerry fejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest