- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infót, és hogy utánanéztél!
(Kitől kérdezted meg?)
Ezek szerint a Nokia licenszelheti másoknak is, vagyis elméletileg bármely készülékben megjelenhet a PV technika...
Ha ez így van, akkor sokak szemében csökkenhet a WP-s telefonok értéke. Én magam is kizárólag a PV kamera miatt vennék Windows-os telefont, ha lenne rá pénzem.Más miatt eszembe sem jutna.
-
tome.jr
addikt
Mivel a Nokia-t te is mint mobiltelefont definiáltad a hsz-edben, én is hasonlóképpen értettem. Nyilván nem a gumicsizma üzletágról van szó.
Szerk:
Egyébként meg nem is értem ezt az okoskodást akik szerint Androiddal bukta lett volna a Nokia, úgy hogy WP-vel már most eltűnt a színpadról. Magyarázza már el valaki aki ennyire védi a WP-t, hogy a mostani helyzethez képest mégis miben lett volna hátrébb a Nokia ha Androidra vált.
-
tome.jr
addikt
Itt is majd születni fog pár száz hozzászólás a nagy semmiről a diplomás jósok és látók jóvoltából, akik megmondják, hogy mennyire sikeres lett volna a Nokia Androidos modellekkel.
Azt mindenesetre látjuk WP-vel mennyire vitte, eltűnt a süllyesztőben, még a neve sem marad fenn. Ennél csak előrébb lenne droiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fogyjunk le!
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest