- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az egykori piacvezető többé nem fog telefonokat csinálni (vagy csak 10-20-30 év múlva, 0-ról, hiszen most eltűnik a neve). Hát nagyon jól járt. Én sajnálom a Nokiát, bár mellette értelemszerűen nem is érdekel(t), mert a symbian korszak végén már nem feleltek meg számomra a készülékei, és a választott rendszer sem felel meg a számomra. Ilyen szemszögből egy HTC jobban érdekel, mert ők olyan készüléket tettek le ami tetszik. A nokiát szimplán a dicső múlt és az európai gyökerek miatt sajnálom.
179: de értem csak terelsz. van más is nekik, de ahogy korábban írtam: nokia = telefon. ezt elbukták, talán örökre.
-
joey04
titán
korábban leírtam, hogy miért nem számít. maga a rendszer szerintem jó, de olyan gúnyát és működési elvet húztak rá, ami legtöbb mezei usernek bonyolult, csúnya és átláthatatlan. de részemről ennyi, a MS mellékszál csupán itt. A lényeg. Sokkal jobban járt volna a Nokia az androiddal, attól függetlenül, hogy itt topikon belül ki melyik platformot preferálja és miért.
-
joey04
titán
market share jön minden negyedévben. más meg nem számít. plusz win8 esetében ott van az is, hogy sok gépre w8-at tesznek alapból. aztán persze sok esetben megy föl rá valami warez w7 inkább, és aki még ehhez is hülye, az használja max a nyolcast.
129: dehogynem hallott róla. van pénz, nyomatják ezerrel. mindenhol ki van rakva, lehet nyomkodni, próbálni. de mondtam már korábban is: Van pénz, ha egy ekkora cég nekifekszik, akkor izomból bármit lenyom a fogyasztók torkán. az olcsó gépekre előtelepítve érkezik, egy gamernek meg muszáj frissíteni, ha legújabb grafikai újításokat használni akarja. btw azt megjegyzem, hogy nem azt mondom, hogy szar. visszatérve mondjuk a wp-re, jóval pozitívabb a véleményem a rendszer alapjairól, mint egy androidról, mert nem szaggat mondjuk a telefonkönyv, még egy olcsóbb modellen sem. Csak a többi, amit ráépítettek az nem tetszik az embereknek..
-
joey04
titán
de, a lumiák visszafogott sikere csak a nokia névnek szól, mert az emberek helyből kifordulnak a boltokból ahogy csempét látnak, csak azért fogy valamennyire a lumia, mert rengeteg ember ma is ott tat, hogy nokia = telefon. és bizony ha 2 androidos közül kell választani, biztos hogy a nokiát vették volna sokan szimplán a neve miatt. én is.
-
joey04
titán
Kihoznak egy androidos sorozatot, és dől a lé. A nokia név akkor még nem fakult meg (még most is maradt valamennyi, hiszen ez az egyetlen oka a lumiák sikerének) Nem kellett volna koldulniuk.
117: ha időben lépnek, nem lett volna ekkora a baj. Nem voltak annyira a csőd szélén.
-
joey04
titán
Elbaszták. Ez van. Androiddal megmaradt volna az egyediség is, tökéletesen Nokiás kezelőfelületet tervezhettek volna, nem pedig az egyen MS kinézetet kéne használniuk. Villámgyorsan kimásztak volna a szarból, külső segítség nélkül is. De ez van, senki nem jósolhatott előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest