- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
AxBattler #60 üzenetére
Ha portolsz rá, akkor egészségedre. De grafikus driver SGX540-hez nincsen linuxra, legalábbis normálisan elérhető. Linuxnak meg ugye nem akadály az ARM. OMAP4460-as tablet gyári ubuntuval már járta meg a kezem, de inkább frissítettek JellyBeanre, mert graf driver nélkül használhatatlan volt.
Azon a lőcsön inkább a Win7 lenne érdekes, de az is megoldhatatlan elvileg.
-
quailstorm
félisten
fordítva, ubuntu oldalról szűnt meg a támogatása... nem is volt
Persze droid oldalról is, megálltak a 4.2.1-nél. Azóta sehova tovább. Pedig chipset alapján is kijárhatna a 4.3, dehát az munka ugye...Az ubuntu az ICS mellé érhető el, méghozzá egy elég tré ICS mellé. Valamint sok benne a kínai szöveg, és nincs hardvergyorsítás (SGX540 driver hiányában). Sokat nem ér sajna... Persze az office megy, ha ezzel megelégszel.
-
quailstorm
félisten
[link] [link] [link]
A BOCHS nevű appal meg tudod oldani. Régebben még a DOSbox-ra is feltettük 98-ig bezárólag, de az nem volt valami szuper. Aztán erre meg Office XP ha 98, vagy akár 2010 ha XP. Bár ahhoz rendesen fel kell frissíteni, alapból tán a 2003 mehet el.De kétségeim vannak hogy ez kényelmes lenne. Asus transformer tabon esetleg.
(egy normális linux telón ez a probléma egy csettintés alatt megoldódik...)
-
quailstorm
félisten
Nem, csak felraktam egy csomó embernek ROMokat...
Eddig volt:
LG GT540, Xperia X8, X10 minipro, SGS2, Note N7000, DPS dream7, HTC HD2, SmartQ T20, S5830i (a topicját is én nyitottam, tartottam egy darabig). Röviden a tapasztalatom. Persze volt még más is a kezemben, csak nem annyi ideig.
De jóformán tényleg csak másoknak segíteni. Pl hamarabb raktam fel LG GT540-re CM7-et, mint hogy be tudjak lépni a beállítások menübe. Ez van. Lehet kifejezni a nemtetszést.Meg jelenleg is van a Nokiámon egy ratyi droid port.
De birtokolni, vagy huzamosabb ideig használni, na olyan nem volt. Éppen ezért nem volt soha időm eljutni idáig, hogy chrootolva rakjak mellé asztali disztrót. De haver rakott és mutatta. SGS2-őn. Ennyi maradt meg belőle. Még az egeret is be lehetett állítani touchpad emulátorra, és nem kellett mütyürészni.
Na meg Samsung Omnia 2-őn is droidoltam 2.2-vel, nem semmi kínlódás volt
-
quailstorm
félisten
Halvány gőzöm nincs mert sose volt droidos készülékem. Root meg úgyis alap (nálam)
De kell hozzá persze: ezzel az appal tán könnyen fog menni. -
quailstorm
félisten
Már az értékelése is mutat valamit. Ami 4 alatt van az jó nem lehet... Gondolom csak kersztfordították és felhányták a netre. Ha nincs említve talk.maemon szerintem meg se találjuk.
Amit tudok javasolni, hogy chrootolva felraksz egy debiant a droidos táblára, és azon belül libreoffice. Laggos lesz a helyi VNC miatt, de menni fog. Az fullos, én ezt használom, igaz debianból debianba. Maemo linuxon meg van documents to go.
-
quailstorm
félisten
Ez a program pont idevaló.
OpenOffice androidra. -
quailstorm
félisten
válasz
CoolBoy323 #34 üzenetére
Nekem is az van, és remek cucc. Nem kell chrootolnom debianba hogy legyen office, hanem 3 másodperc és van.
-
quailstorm
félisten
válasz
Armagedown #21 üzenetére
kb sehogy...
legalábbis egy alap 2010 a friss ODF-fel nem bír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged