Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • válasz gzoll #3 üzenetére

  Láttad te az Apex Legendet meg a Battlefield 2042 játékokat, hogy hogy néznek ki Androidon? :U A PC-s meg a konzolos verziókhoz képest úgy néznek ki, mint egy okádék. Aki komolyan játszani akar, az inkább elfelejti az Androidot és vesz egy Nintendo Switchet és rendel egy Steam Decket.

  Stadián meg elhiszem, hogy otthon nappaliban stabil vezetékes netről jó lehet az élmény, de próbáld meg mondjuk MÁVon Győr meg Budapest között. Én próbáltam az Xcloudot, de a net annyira instabil volt, hogy először sokáig be sem töltött az App, csak errort dobott. A lágymányosi hídra érve már betöltött, de olyannyira laggolt, hogy játszhatatlan volt.

  [ Szerkesztve ]

  Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 Oled UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

 • sz.balazs.95

  veterán

  válasz gzoll #3 üzenetére

  Az oké, hogy rengetegem játszanak Androidon, de arra már a legtöbb embernek van egy eszköze, a mobilja.
  Ez egy azon felüli plusz eszköz. Mégis mi a búbánatért venne ilyet akárki mondjuk egy Switch Lite helyett? Amire még esetleg rendes játékok is vannak, és az már valóban egy olyan plusz, ami miatt van értelme egy mobil mellett. Most azért, hogy ugyanazokkal játszhassak, mint amikkel most is, a meglévő mobilommal, elég értelmetlen egy külön hardver.
  Akkor már sokkal egyszerűbb egy sima kontroller, vagy neadjisten egy kontroller+tok amibe a mobilt közre lehet fogni.

  Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák