- Yettel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az oké, hogy rengetegem játszanak Androidon, de arra már a legtöbb embernek van egy eszköze, a mobilja.
Ez egy azon felüli plusz eszköz. Mégis mi a búbánatért venne ilyet akárki mondjuk egy Switch Lite helyett? Amire még esetleg rendes játékok is vannak, és az már valóban egy olyan plusz, ami miatt van értelme egy mobil mellett. Most azért, hogy ugyanazokkal játszhassak, mint amikkel most is, a meglévő mobilommal, elég értelmetlen egy külön hardver.
Akkor már sokkal egyszerűbb egy sima kontroller, vagy neadjisten egy kontroller+tok amibe a mobilt közre lehet fogni. -
Láttad te az Apex Legendet meg a Battlefield 2042 játékokat, hogy hogy néznek ki Androidon?
A PC-s meg a konzolos verziókhoz képest úgy néznek ki, mint egy okádék. Aki komolyan játszani akar, az inkább elfelejti az Androidot és vesz egy Nintendo Switchet és rendel egy Steam Decket.
Stadián meg elhiszem, hogy otthon nappaliban stabil vezetékes netről jó lehet az élmény, de próbáld meg mondjuk MÁVon Győr meg Budapest között. Én próbáltam az Xcloudot, de a net annyira instabil volt, hogy először sokáig be sem töltött az App, csak errort dobott. A lágymányosi hídra érve már betöltött, de olyannyira laggolt, hogy játszhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest