- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Rengetegen játszanak Androidon, egyre több nagy PC-s játék jelenik meg (persze régebbiek), és a cloud gaming is erősít (nekem Stadia van és imádom jól fut még a kis 1gb xiaomi mi stick-emen is, bátyám nem hitte el hogy nem konzolon fut amikor látta meg kipróbálta), szóval nem halott az androidos rész, sokkal szabadabb, mint egy steam os. Ahogy jelennek meg a gamer telefonok, meg ahogy emelkednek a sima telefonok teljesítményei, biztos egyre komplexebb és nagyobb játékok kerülnek droidra, hisz az okostelefon ott van mindenki zsebében, a legnagyobb elektronikai piac. Úgyhogy én nem értek egyet azzal, hogy halott ügy azért, mert androidot futtat. Aki PC--s játékot akar tolni annak ott lesz a Steam Rizibizi (nem ugrik be a neve), de szerintem nem az lesz a mainstream 🤗
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest