- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Oké, de a Moto Z2 mellette egy teljes értékű Androidos mobil. Ez nem. E mellé kell még plusz egy mobil, és ha történetesen az is Androidos, és még a hardvere is hasonló, akkor máris teljesen értelmetlen az egész.
És továbbra sem látom, hogy ez miben jobb megoldás, mint venni egy akármilyen Android mobilt vagy tabletet (=jóval nagyobb választék), majd nemes egyszerűséggel venni hozzá egy kontrollert.
Senki nem a csúcs AAA játékokról beszélt, de ahhoz, hogy lássam az értelmét annak, hogy nagyságrendileg 100 ezret kiadjak valamiért, kell valami többlet.
Ha tök ugyanazokat a játékokat tudja ez is futtatni, mint bármelyik valamire való Android mobil hasonló áron, akkor én egész egyszerűen nem látom értelmét az egésznek.
És nem, Androidra nincsenek normális játákok (azaz nagyon kevés van), az egyszerű idle játékokhoz meg megint csak túlzás egy „dedikált” hardvert venni.
Egész egyszerűen nem látom azt a felhasználást és célközönséget, akiknek feltétlen erre lenne szüksége. -
A Nintendo Switch vagy a Steam Deck sem azt a célcsoportot célozza, aki fullos grafikára vágyik, mégis azoknak sokkal inkább látom értelmét, mint ennek az Androidos cuccnak, amin Crash Bandicootból is be kell érned a "Crash Bandicoot: On The Run!" nevű játékkal, ahelyett, hogy a teljesen értékű konzolos verziót portolták volna.
Amúgy meg jó várakozást az 5G-re(arra még egy ideig várhatsz), amíg mi majd Nintendo Switchen meg Steam Decken fullos játékokkal játszunk.
-
joey04
titán
módosított Android rendszerrel futó kézikonzol,
Steam Deck és Switch mellett?
kuka. -
gzoll
aktív tag
A vonaton cloud gaminggel várjuk meg amíg a vonat teljes vonalán van 5G hálózat. Egy.
Kettő: én nem állítottam hogy ez A legjobb hordozható gaming megoldás DE egyáltalán nem hülyeség mert vannak, akik így játszanak, akkor is ha ezzel mások vitatkoznak. Sőt én is így játszom mert a Moto Z2 Play telefonomhoz van Game Pad modom, és pontosan ugyanaz, amint ami a cikk tárgya, egy androidos gaming cucc, és IMÁDOM! Főleg emulátornak használom, és PSP játékokat játszom rajta, de vannak bizony jó androidos játékok is. Nem mindenki az aaaaaaaa+ konzoljátékolat keresi, a gaming nem azt jelenti hogy CSAK csúcshardveren CSAK a csúcskategóriás játékok. Ez egy hülye parttalan vita, mert az egyik embernek ez tetszik és ez éri meg a másiknak meg az, van androidos gaming, és ez nem csak a candy crush-t jelenti. aki az AC Walhallát akarja nyomni full grafikán, az vegyen egy milláért Gaming PC-t és tolja fel a falra egy 4K lézerprojektorral, valószínűleg ez az androidos kézikonzol !nem! Ezt a célcsoportot fogja célozni 🤷♂️ -
sz.balazs.95
veterán
Az oké, hogy rengetegem játszanak Androidon, de arra már a legtöbb embernek van egy eszköze, a mobilja.
Ez egy azon felüli plusz eszköz. Mégis mi a búbánatért venne ilyet akárki mondjuk egy Switch Lite helyett? Amire még esetleg rendes játékok is vannak, és az már valóban egy olyan plusz, ami miatt van értelme egy mobil mellett. Most azért, hogy ugyanazokkal játszhassak, mint amikkel most is, a meglévő mobilommal, elég értelmetlen egy külön hardver.
Akkor már sokkal egyszerűbb egy sima kontroller, vagy neadjisten egy kontroller+tok amibe a mobilt közre lehet fogni. -
bostone
addikt
Azért azt ne felejtsük el, hogy a mobil játékok milyen hamar kiütötték a psp-t.
Tehát, azzal tisztában kell lenni, hogy a folyamat elkezdődött. Egyre nagyobb a jelentősége a piacon.A rog élhető megoldást nyújt, de hogy valaki csak ezért vegyen droid konzolt, talán még korai.
-
stingray
junior tag
Ha ebből lesz végül termék és valaki ezt választja majd egy Nintendo Switch Lite helyett, azt komolyan csak sajnálni tudom.
-
Láttad te az Apex Legendet meg a Battlefield 2042 játékokat, hogy hogy néznek ki Androidon?
A PC-s meg a konzolos verziókhoz képest úgy néznek ki, mint egy okádék. Aki komolyan játszani akar, az inkább elfelejti az Androidot és vesz egy Nintendo Switchet és rendel egy Steam Decket.
Stadián meg elhiszem, hogy otthon nappaliban stabil vezetékes netről jó lehet az élmény, de próbáld meg mondjuk MÁVon Győr meg Budapest között. Én próbáltam az Xcloudot, de a net annyira instabil volt, hogy először sokáig be sem töltött az App, csak errort dobott. A lágymányosi hídra érve már betöltött, de olyannyira laggolt, hogy játszhatatlan volt.
-
gzoll
aktív tag
Rengetegen játszanak Androidon, egyre több nagy PC-s játék jelenik meg (persze régebbiek), és a cloud gaming is erősít (nekem Stadia van és imádom jól fut még a kis 1gb xiaomi mi stick-emen is, bátyám nem hitte el hogy nem konzolon fut amikor látta meg kipróbálta), szóval nem halott az androidos rész, sokkal szabadabb, mint egy steam os. Ahogy jelennek meg a gamer telefonok, meg ahogy emelkednek a sima telefonok teljesítményei, biztos egyre komplexebb és nagyobb játékok kerülnek droidra, hisz az okostelefon ott van mindenki zsebében, a legnagyobb elektronikai piac. Úgyhogy én nem értek egyet azzal, hogy halott ügy azért, mert androidot futtat. Aki PC--s játékot akar tolni annak ott lesz a Steam Rizibizi (nem ugrik be a neve), de szerintem nem az lesz a mainstream 🤗
-
Az operációs rendszer miatt halott ötlet. Ha Windows vagy SteamOS lenne rajta, úgy lenne értelme, de így kuka.
-
nexus6
aktív tag
szerintem jó lenne egy ilyen, ami egy kisebb tabletet (jóformán nulla a tablet kínálat 10 col alatt) helyettesíthetne akár multimédia, akár játék fronton, persze a megfelelő árazás is kellene hogy tudjon piacot robbantani
Új hozzászólás Aktív témák
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest