- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
Depression #58 üzenetére
És a Június a Magyar, vagy a nemzetközi megjelenés?
Ha Június, de legkésőbb Július elején felkerül a Vodafone listájára, akkor bár kissé türelmetlenül, de megvárom
Egyébként miért csúszik a megjelenés, erről nincs valami infó? -
klepto
addikt
Akkor köszönöm mindkettőtöknek a kiigazítást
Nem hiszem, hogy meg fogom várni, bár kitudja
A 3,5" nagyon pici játékra, netezésre, stb.?
Érdemes várni a Skate-re a 4,2"-os kijelző miatt? -
klepto
addikt
Ma jártam egy T bolt közelében, és rákérdeztem a Skate-re. A boltos kisasszony azt mondta, hogy ő már tudja mik lesznek a cég májusi akciós készülékei, de a Skate biztosan nem lesz benne.
Igaz, nekem a Voda a szolgáltatóm, de ők sem tudnak még semmit a Skate-ről
Szóval kérdés, hogy mikor ér el a szolgáltatókhoz a telefon
Egyébként ma láttam először a Blade-et élőben, testközelből, és abszolút nem tűnt gagyinak sem az anyaghasználata, sem az összeszerelés minősége. Én átlagosnak nevezném, de semmivel sem rosszabb kinézetre, mint az átlag telefonok (Samsung, LG, Nokia, stb.), és az oldalsó fém csíkok érdekesen feldobták a készüléket (ennek ellenére nálam csak a nem rossz kategóriát nyerte meg, de nem volt bennem a hú b'meg, ez nekem azonnal kell érzés) -
klepto
addikt
Hát igen, van még hova fejlődni
Bár a vodka már elkezdett valamit, a Smart tarifacsomagban 1gb adatforgalom van 50sms, és 200 perc beszélgetés mellé havi 6.000.-Ft-ért.
Ez sem a legolcsóbb, de nem tűnik olyan rossznak, főleg ha valaki csevegni is szokott sokat.
A vodafone egyébként a kiegészítő mobilweb csomagjait 1000.-, és 2.000.-Ft-os havidíjért kínálja. Az elsőben 50mb, a másodikban 500mb adatforgalom van, de a túlforgalmazást náluk nem kilobitenkénti díjjal "köszönik" meg, hanem lassítják a netet.
Szerintem ez egész korrektül hangzik, és bízom benne, hogy lesz ez még jobb is -
klepto
addikt
A Flash hiánya az egyetlen bajom
Egy pici off:
A Samsung Galaxy Mini, vagy az SE Experia X8 támogatja a Flash-t?
Külső Flash player progi sem működik ezeken az Androidokon?
Ha jól láttam a felbontás azonos; a 4,3"-os kijelzőn több látszik egy weboldalból, mint a 3.5"-on (gondolom nem, a felbontás miatt)?
Egyébként a Flash hiánya pár weboldalt leszámítva (pár = az összes online játékportál) milyen negatívumot jelent a használhatóság szempontjából? -
klepto
addikt
Pont most akarok, akartam megrendelni a Blade-et, erre itt a Skate.
Minden mobilszolgáltató kínálatában elérhető lesz vajon?
Árban mennyivel lesz drágább, mint a Blade?
Ebben a proci már támogatni fogja a Flash-t?
Milyen előnyei/hátrányai lesznek a Blade-hez képest?
Nem tud valaki valami tuti infót a Skate-el kapcsolatban a Vodafone házatájáról?Szerintetek érdemes rá várni, vagy vegyem meg most 22.990.-Ft-ért a Blade-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest