- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Természetesen ezt nem lehet tudni. A Blade-et a T kezdte forgalmazni, nekik a zte több telefont gyártott már, míg a másik kettő a ZTE márkanévben nem bíztak. (eladásügyileg) Mivel látták, hogy hatalmas sikerű készülék lett, így ők is beszáltak, igaz jó nagy késéssel. Remélhetőleg a Skate-nél már előre könyvelik a sikert, és azon lesznek, hogy minél hamarabb forgalmazhassák. De ugyanez van világviszonylatban is, megjelenése pillanatában hatalmas hiány lesz belőle, nem biztos, hogy jut a magyar piacra is. Látod, a voda még a Blade-ből is kifogyott.
De az biztos, hogy lesz mindhárom szolgáltatónál, mert a magyar mobilos cégek az olcsó telefonokat preferálják.A csúszást meg ha jól emlékszem az optimalizálás miatt ejtették meg, februárban még nagyon akadozott.
Én remélem, hogy a T minél hamarabb felveszi a készletbe, és olyan áron, ami nekem tetszik. De az is biztos, hogy ezért a készülékért csak 1 év hűséget vállalok, mert hardverileg nagyon gyorsan el fog avulni. Sajna a másik két szolgáltatónál az egy év hűseget meg nem nagyon reklámozzák, ha van egyáltalán.
-
B1T3
addikt
Mivel a magyar megjelenésről nem szólnak hírek, így bizonyára nemzetköziről van szó. Ehhez képest pedig a szolgáltató kínálatába sokszor hónapokkal később kerülnek be a készülékek. Bízok benne, hogy nem igazán fog csúszni (bár nekem még csaknem másfél év hűségidő hátravan, tehát kártyafüggetlent veszek legfeljebb, azaz ez a gond nem érint).
Más: az én mobilom 3,2 colos kijelzője is a legtöbb helyzetben kényelmes. Egyszerűen azért lenne szükségem nagyobb kijelzőre, mert az utóbbi időben elég sokat netezek a telefonon.
-
B1T3
addikt
3,5 hüvelyk már ideális méretnek tekinthető, többek között az iPhone 4-ben is ekkora kijelző található, és (azt hiszem, többnyire) elégedetten használják a tulajdonosai. Inkább a 4,3 colos kijelzővel rendelkező telefonokat tartják sokan tepsinek, azaz túl nagynak. Egyén kérdése.
-
kolosanyi
veterán
Ne akarj flasht armv6-os procira. Az általad kérdezettek közül mindegyikben az van, egyik se támogatja a flasht. Én LG Optimust használok (szintén ugyanaz a Qualcomm MSM7227-es proci) és értelemszerűen nincs flash támogatás. Ez egyébként szerintem mobilon egyáltalán nem zavaró. Ha játszani akarsz ott a Market. Ha meg videókat nézni, akkor ajánlom figyelmedbe a Skyfire böngészőt. Képes arra, hogy flash videókat játszon le flash támogatás nélkül. (No nem flasht játszik le, mert átkonvertálja a flash videót a telefon által megemészthető formába, de ez mindegy most.) Persze, ha idegesítő reklámokat akarsz nézni a telefonodon is, akkor vegyél olyat, amiben van flash is.
Bár megjegyezném, hogy a telefonomra a napokban felraktam egy custom romot (Joestone munkássága), amibe belekerült a flash lite támogatás. Kb tök értelmetlen feltelepíteni a flasht rá. Annyi, hogy most látom a reklámokat is, meg egykét videót le tudok játszani a Skyfire megoldása nélkül, simán a böngészőben. Bár az inkább slideshow lesz, mert úgy beszaggat.
Amúgy kérdezed, hogy van-e alternatíva. Az Optimus is egy alternatíva, ha nem zavar a rezisztív kijelző. Én is az általad felhozott készülékek közül válogattam, végül az Optimus lett belőle. Ebben a kategóriában novemberben ez elégítette ki legjobban az igényeimet. Hátránya a rezisztív kijelző (bár nekem semmi bajom nincs a rezisztívvel), viszont jóval normálisabb képeket csinál , mint az X8 vagy akár a Blade.szerk.: Amúgy a Skate meg egy kaki. Inkább a Huawei Ideos X5 (katt). 300 dolcsiért láttam eBayen egy év gyártói garival, szerintem itthon se lesz túl drága. Az x6 viszont nagyon jó lesz. Ez jóval komolyabb, mint az x5 és elvileg 400 dolcsi körül lesz majd, ha minden igaz.
-
devast
addikt
Nekem mondod... én az elmúlt 2 évben sose léptem át a 2500ft-os havidíjamat. Sőt... a mobilszolgáltatók az ilyen hülyékből élnek mint én, mivel a felhasználható ~125 percemből ha 30-40 -et lebeszélek átlagosan. Viszont a normális netet már nem mérik ilyen olcsón, vagy 6000-16000ft-os kombi csomagba rakják, amire nekem semmi szükségem
Havi 4 rongyot meg nem adok 1 giga adatforgalomért. Kábelen havi 6k-t fizetek korlátlan 20mbit-ért, 65 csatornáért meg vonalas telefonért. Aránytalanul drága a mobilnet még mindig. Nézd meg giffgaff árait pl.... nevetséges ez az ország.
-
_András_
tag
Hát ha mobilon akarsz flash játékkal játszani akkor még várhatsz pár évet hogy 50 körül legyen mert nekem most galaxy s el nem mennek flash játékok akadás mentesen és azért ez nem 50k kategória
Talán az SGSII vel lehet flash játszani de az meg még drágábbJa és galaxy mini és x8 se támogatja a flash-t mivel a proci ugyan az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest