Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint említettem ott van az Avast és a cerberus. Tehát nem semmi, és ezek ráadásul megbízhatóan működnek a háttérben. De most hogy minden tolvaj olvas erről a cuccról azzal fogja kezdeni nekem hogy kikapcsolja az eszközkezelőt és akkor hoppá van itt még kettő. Pontosan azért nem használok jelszót mert egyszer elhagytam a régi olcsó droidom, pár perccel később észrevettem hogy nincs nálam és visszamentem keresni de addigra már hívták róla a szüleim hogy náluk van és mikor tudunk találkozni. Úgy gondolom adok egy esélyt ha netről úgyis bármikor lekódolom, de így most veszélybe került ez nekem. szóval ezért nem örülök. Azt vártam hogy akkor ez nem eszközkezelős lesz hanem csendes frissítésben lejön és a google imei szám alapján integrálja a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest