Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint említettem ott van az Avast és a cerberus. Tehát nem semmi, és ezek ráadásul megbízhatóan működnek a háttérben. De most hogy minden tolvaj olvas erről a cuccról azzal fogja kezdeni nekem hogy kikapcsolja az eszközkezelőt és akkor hoppá van itt még kettő. Pontosan azért nem használok jelszót mert egyszer elhagytam a régi olcsó droidom, pár perccel később észrevettem hogy nincs nálam és visszamentem keresni de addigra már hívták róla a szüleim hogy náluk van és mikor tudunk találkozni. Úgy gondolom adok egy esélyt ha netről úgyis bármikor lekódolom, de így most veszélybe került ez nekem. szóval ezért nem örülök. Azt vártam hogy akkor ez nem eszközkezelős lesz hanem csendes frissítésben lejön és a google imei szám alapján integrálja a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest