- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
GregOlah
csendes tag
Mint említettem ott van az Avast és a cerberus. Tehát nem semmi, és ezek ráadásul megbízhatóan működnek a háttérben. De most hogy minden tolvaj olvas erről a cuccról azzal fogja kezdeni nekem hogy kikapcsolja az eszközkezelőt és akkor hoppá van itt még kettő. Pontosan azért nem használok jelszót mert egyszer elhagytam a régi olcsó droidom, pár perccel később észrevettem hogy nincs nálam és visszamentem keresni de addigra már hívták róla a szüleim hogy náluk van és mikor tudunk találkozni. Úgy gondolom adok egy esélyt ha netről úgyis bármikor lekódolom, de így most veszélybe került ez nekem. szóval ezért nem örülök. Azt vártam hogy akkor ez nem eszközkezelős lesz hanem csendes frissítésben lejön és a google imei szám alapján integrálja a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest