Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint említettem ott van az Avast és a cerberus. Tehát nem semmi, és ezek ráadásul megbízhatóan működnek a háttérben. De most hogy minden tolvaj olvas erről a cuccról azzal fogja kezdeni nekem hogy kikapcsolja az eszközkezelőt és akkor hoppá van itt még kettő. Pontosan azért nem használok jelszót mert egyszer elhagytam a régi olcsó droidom, pár perccel később észrevettem hogy nincs nálam és visszamentem keresni de addigra már hívták róla a szüleim hogy náluk van és mikor tudunk találkozni. Úgy gondolom adok egy esélyt ha netről úgyis bármikor lekódolom, de így most veszélybe került ez nekem. szóval ezért nem örülök. Azt vártam hogy akkor ez nem eszközkezelős lesz hanem csendes frissítésben lejön és a google imei szám alapján integrálja a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest