Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint említettem ott van az Avast és a cerberus. Tehát nem semmi, és ezek ráadásul megbízhatóan működnek a háttérben. De most hogy minden tolvaj olvas erről a cuccról azzal fogja kezdeni nekem hogy kikapcsolja az eszközkezelőt és akkor hoppá van itt még kettő. Pontosan azért nem használok jelszót mert egyszer elhagytam a régi olcsó droidom, pár perccel később észrevettem hogy nincs nálam és visszamentem keresni de addigra már hívták róla a szüleim hogy náluk van és mikor tudunk találkozni. Úgy gondolom adok egy esélyt ha netről úgyis bármikor lekódolom, de így most veszélybe került ez nekem. szóval ezért nem örülök. Azt vártam hogy akkor ez nem eszközkezelős lesz hanem csendes frissítésben lejön és a google imei szám alapján integrálja a telefonba.
-
Nem örülök ennek. Nincs benne semmi nagy extra sem csak most majd ha elhagyom a telefonom a kedves megtaláló az eszközkezelőkkel fogja kezdeni akkor meg feltűnik neki hogy van ott egy Cerberus és egy Avast is és azt is kikapcsolja. Aztán emiatt a semmit tudó cucc miatt szívhatok rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest