- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
válasz
bioengin #755 üzenetére
2 év alatt már a 4. kábelemet fogyasztom. Direkt kinéztem vmi drágább, strapabíróbb kábelt [link] ilyen borítással, mondom ez tuti jó lesz. 1-2 hónap után ugyanúgy rotty. Pedig ránézésre alig lehet hajlítani de megtörni semmiképp... aztán már legutóbb direkt 90 fokos csatlakozásút kerestem és találtam ezt [link] erről az az érdekesség, hogy nem 1 méteres, hanem 10 centis. Írtam nekik de látszólag le se szarták a visszajelzésemet. Na mindegy, a fejegység alatt van octaviaban az usb, alatta meg a tárol, azon pihen a telefon. Nem tudom cibálni meg húzgálni a telefont, de stabil a kapcsolat azóta is.
-
merqree
őstag
válasz
bioengin #627 üzenetére
Amúgy eddig is volt egy megoldásuk, ami hasonló árban volt, az a CarNavigation volt vagy még most is van.
Én még várok, hátha lesz akció, és akkor meg fogom venni ezt a kiegészítőt is.
Szokott lenni, mert a jó múltkor 5 EURért meg tudtam venni a dashcam+cockpit+HUD+RealViewNavigation -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bioengin #618 üzenetére
Na végre!
Most kipróbáltam: működik nálam is, az alábbi korlátozásokkal.
- A kocsi hangvezérlésével be tudom diktálni magyarul a címet, azt el is fogadja, tehát sehol semmit nem kell bepötyögni.
- nálam is csak némán navigál, arra való hivatkozással, hogy "fizessek elő a Prémium verzióra". Ez azért furcsa, mert ha csak a telón használtam, akkor eddig volt hangja, hiszen 4 éve mikor megvettem 12 Euro-ért, akkor elvileg fizettem is ezért a szolgáltatásért.Szerintetek most mi a teendőm? Másik fajta Sygic is létezik, amit megint meg kell vegyek?
-
Helios
tag
válasz
bioengin #230 üzenetére
Kíváncsi vagyok az eredményre... Sokáig egy noname 1,4 méteres micro USB kábelt, 50 forintos kínai micro USB <-> USB C konverterrel használtam és még azzal is jó volt az AA. (Viszont a konverter miatt - akár autóra akár bármilyen töltőre dugom a telefont - kb. minden második csatlakozásra érzékeli csak a kábelt a telefon, amit már kezdtem unni az autóban, ezért gondoltam veszek egy "jó" kábelt.)
-
Helios
tag
válasz
bioengin #226 üzenetére
A Suzuki SX4 S-Cross-ban lévő Bosch fejegységben is AA indulása után át lehet váltani rádióra majd vissza AA-ra. Kormányról szépen vezérelhető marad a rádió, és szintén lehalkítja a navi beszéde alatt.
IKEA hosszú (1,5 m) type C kábellel nem megy az AA, tölteni sem tölt. (Telefon és AA érzékeli, h bedugtam vmit, de kiírja, h nem tudja használni.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest