Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
pető bá'
Egy páran már kipróbáltuk, és eddig mindenkinek hibátlanul működött, bár minden teló sztenderd felbontású volt (480x800). Nálad lehetett akár proci gond, vagy akár az is, hogy az eltérő felbontást nem fogadta jól a progi.
Nem tudom, de holnap beleírom a cikkbe figyelmeztetésnek. Köszönöm, hogy leírtad.
Timeriffic lesz.
Már van hozzá egy csomó progi, de még lehet bővíteni, ezért kértem ötleteket.lordfreyr
Úgy érzem, hogy nem értettelek félre.
Majdnem mindenhez nagyon sok progi van, és nem tudom mindet átnézni, hogy melyik lenne tényleg a legjobb. Saját tapasztalatom, ismerősök és fórumtársak ajánlása alapján válogatom be a cikkbe a progikat. Mielőtt bármi bekerül a cikkbe, kipróbálom, használom minimum pár napig. Nagyon sok lehetőség van, és a Market felülete mindig feldob pár hasonló progit, úgyhogy mindenki tud bőven válogatni. Egyébként lesz még folytatása a hasznos progiknak is egy következő írásban, addig pedig gyűjtöm az infót, hogy kinek mi lenne jó, de persze a többség szava dönt.Sajnos a Google Translate-et a legtöbben egész oldalak fordítására használják, arra pedig nem jó, ezért nem ajánlottam. Majd utánanézek mások véleményének is, és ha többeknek tetszik, akkor a következő cikkbe beleveszem.

A Shush! szerintem egy másik program alternatívájaként fog megjelenni, és aki veszi a fáradságot, meg fogja találni.
vgergo
Köszi, meg fogom nézni.

kbencee
Megértelek. Valamit valamiért.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, de holnap beleírom a cikkbe figyelmeztetésnek. Köszönöm, hogy leírtad.
Timeriffic lesz.
Már van hozzá egy csomó progi, de még lehet bővíteni, ezért kértem ötleteket.
Majdnem mindenhez nagyon sok progi van, és nem tudom mindet átnézni, hogy melyik lenne tényleg a legjobb. Saját tapasztalatom, ismerősök és fórumtársak ajánlása alapján válogatom be a cikkbe a progikat. Mielőtt bármi bekerül a cikkbe, kipróbálom, használom minimum pár napig. Nagyon sok lehetőség van, és a Market felülete mindig feldob pár hasonló progit, úgyhogy mindenki tud bőven válogatni. Egyébként lesz még folytatása a hasznos progiknak is egy következő írásban, addig pedig gyűjtöm az infót, hogy kinek mi lenne jó, de persze a többség szava dönt.