Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
A rootolást azért nem írtam, mert nem muszáj megcsinálni, és van, aki nem akar belenyúlni ilyen szinten a telefonba, én sem szeretem. Enélkül is tökéletesen lehet használni a készüléket, és ez egy kezdőbb valakinek nem ajánlott, mivel akár véletlenül is törölhet egy rendszerprogit, aztán lesheti, hogy hogyan tudja visszatenni. A netet rootolás nélkül is tökéletesen le lehet tiltani, tehát emiatt felesleges rootolni.
A kicsit specifikusabb progik a II. részben lesznek, és lesz egy szórakoztató progis rész is, a fotózás, zene, film és társai oda kerülnek.
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot. 
Írjál még nyugodtan bármilyen progit, ami Nálad bevált, az a cél, hogy minél jobb progikat lehessen összeszedni egy kupacba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Creality Nebula Camera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot.