- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én túrázáshoz szoktam használni OruxMaps-al. Ott egyfelől nézem a térképet, másfelől meg log-olom az útvonalat. Ilyenkor a telló (HTC Desire) a zsebemben vagy a táskám külső részében van. Onnan nem szokott gondot okozni neki a "kilátás". Arra szoktam egyedül odafigyelni, hogy az elején (mielőtt betenném a zsebembe) megtalálja a pozíciót (ezt szépen kézben tartva megvárom).
A busznál vonatnál szerintem a kocsi leárnyékolása lehet gond. Pl. ha vonatnál távol ülsz az ablaktól. Sajna (vagy szerencsére) ilyen tapasztalatom nincs.
-
<Adamsky>
nagyúr
Tényleg klassz az írás! Találtam pár hasznos programot ...
Viszont nem tudom találkoztatok-e már olyan fényképezős progival, amivel ilyen ceruzarajzos fotót lehet csinálni? iPhone4-en láttam ilyet, és tetszett. Valami ilyesmire gondolok.
Nem tudom, volt-e, de én vid. lejátszásra a MoboPlayer-t ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest