Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
A rootolást azért nem írtam, mert nem muszáj megcsinálni, és van, aki nem akar belenyúlni ilyen szinten a telefonba, én sem szeretem. Enélkül is tökéletesen lehet használni a készüléket, és ez egy kezdőbb valakinek nem ajánlott, mivel akár véletlenül is törölhet egy rendszerprogit, aztán lesheti, hogy hogyan tudja visszatenni. A netet rootolás nélkül is tökéletesen le lehet tiltani, tehát emiatt felesleges rootolni.
A kicsit specifikusabb progik a II. részben lesznek, és lesz egy szórakoztató progis rész is, a fotózás, zene, film és társai oda kerülnek.
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot. 
Írjál még nyugodtan bármilyen progit, ami Nálad bevált, az a cél, hogy minél jobb progikat lehessen összeszedni egy kupacba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot.