- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Nem, abból indulunk ki, hogy legyen meg otthon/telón/pendrive-on az apk.
Ha egyszer telepítetted már, és igen, ezt mondod te is, akkor onnantól kezdve go back to this.
Bármit is magyarázol, továbbra is legalább 5 egyszerűbb és gyorsabb módszer van, mintsem bejelentkezni egy kínai programba.
-
Zirowe
nagyúr
Miután abból indulunk ki, hogy újraraktad a telefont, és a régi programjaidat szeretnéd vissza, így előzőleg már rajta volt a telefonodon.
Amúgy meg, ha otthon nincs neted és a 3g-t lassúnak tartod, akkor nem kell se app, se okostelefon.
Mindent túl kell bonyolítani, mert az egyszerű megoldás az túl snassz.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
justflash #16 üzenetére
Más kérdés, hogy az ilyennek rögtön ajánlanám a nyomógombos nokiat, de lehet ez csak én vagyok.
Egy ilyen a későbbiekben csak problémákba fog ütközni, amiket nem fog tudni áthidalni, ha már programokat se tud telepíteni.Meg eleve egy ilyen mit keres a system mappába.
Oda csak úgy nem tud belépni, főleg nem az alap programokkal, amik telefonon szoktak lenni, hanem ahhoz már kell egy rendes filekezelő, törléshez pedig root.
Szóval sántít."ez nem BP, ahol lemész és a sarkon van 15 elérhető hálózat"
Érdekes módon én falun is találok mindig sok nyitott wifi hálózatot, de ha még az se lenne, akkor laptoppal wifi hálózat létrehozása, de ha ez se menne, akkor amint már írtam, az "usb kábelről kapja a netet", ne adj Isten, esetleg egy mobilnet csomag.Szóval hozzád szoktak vinni telefonokat, amikre appokat telepítesz.
Értem. -
Zirowe
nagyúr
válasz
justflash #14 üzenetére
Ezek szép, hangzatok nagy szavak, csak semmi értelme.
Bootloop az esetek 99%-ban friss rom telepítése után szokott lenni, első induláskor.
Ekkor már eleve nincsen rajta az alap appokon kívül más.
Ha meg abba az 1%ba tartozik vki, akinek nem nem rom újrarakáskor történt, recoveryből elérhető a data\app, ha már ennyire lusta, hogy playből nem szedi le.
Ha más google accokokról van szó, akkor eleve mi értelme az egésznek?Érdekes módon, hozzám eddig már több, mint 500készüléket hoztak, de még egyszer se kértek meg arra, hogy más programot telepítsek.
Ott a play, mindenki leszedi magának amit akar. -
Zirowe
nagyúr
Elég sok más alternatíva jut eszembe kapásból, amihez nem kellenek kétes kínai cuccok és gyorsabbak/könnyebbek.
Data\app mappa kimásolása
Titanium backup pro
Ics alatt egyes romokban a market magától visszarakjaLegrosszabb esetben mai telefonok többségégen van olyan opció, hogy adatkábelen keresztül kapják a netet gépről.
Akinek ennyi lehetőség nem elég, és direkt akarja szopatni magát ilyen programokkal, annak hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SUSE Linux
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest