Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
"Bootloop az esetek 99%-ban friss rom telepítése után szokott lenni, első induláskor."
Vagy mikor 0 tapasztalattal, az alapok átolvasása nélkül nekiállnak romot cserélni, vagy csak beszabadulnak a system mappába a fájlkezelővel. Elég gyakran előfordul.
"Ha más google accokokról van szó, akkor eleve mi értelme az egésznek?"
Az, hogy idejön, ideadja a telót, elmondja mi kell rá, elmondom mikorra van kész, és kap egy totál működőképes készüléket, az összes appal ami kell neki. Nem kell wifiről vagy mobilnetről töltögetni, vidéken mindkettő elég ritka, ez nem BP, ahol lemész és a sarkon van 15 elérhető hálózat.
Ráadásul sok ember még mindig nincs tisztában azzal hogy miért van a play, nem egy ilyennel találkoztam már, a tipikus "tegyémá' rá szkájpot...miazhogy én is meg tudom csinálni?...ja az a pléj vagy mi..." .
Szerintem mindenesetre hasznos cucc, legalábbis nekem jól jött, talán másnak is jó lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest