Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• majom2

senior tag

válasz iknight #13 üzenetére

ez egy mítosz vagy egy álomvilág amiről te beszélsz. céges/nagyvállalati szinten 1 telefon létezik: a BB. egy pl bankalvezér olyan magasról ejti le a winmo-t h azt el sem tudod képzelni :)

a winmo már régóta csak a geekek meg a kütyümániások platformja volt. nem is lett volna ezzel baj mert ebből is meg lehet élni, csak "sajnos" megjelent az android és most szép látványosan kihúzza a winmo lába alól a maradék talajt. érdekes látni ahogy a htc - aki eddig életben tartotta a platformot, mert már szinte senki nem gyártja rajta kívül - áttér androidra. érthető, ingyen van az os. és ez akkor is így lesz ha kijön a 7-es. nem lennék most a winmo helyében. még egy ütős 7-es sem biztos h megfogja a lejtőn. egy app-szinten felzárkózó androiddal szemben elég rosszak az esélyek.

kiváncsi leszek erre a telóra én is :)

törölt tag

válasz iknight #13 üzenetére

igaz az is, amit mondassz. bár szerintem pont a céges szegmensben eléggé hódít mostanában a BB, főleg amióta szép telefonjaik is vannak, nem csak nagy tudásúak. ahoyg mondod, egy üzletembert nem fog érdekelni, hogy milyen aranyos játékokat tud etölteni, de az sem, hogy mennyire tudja széthekkelni a telefonját.
    szerintem azért tartja magát még jól a wimo, mert pár gyártó (HTC, Samsung) sorozatban dobálja ki a szép nagy tudású telefonokat ilyen rendszerrel, és sok ember adatlap alapján vesz telefont (vagy csak simán kinézetre).
    egyébként az android gyorsabban fejlődik a wimo-nál jelenleg. mire kijön a wimo7, addira ők már régen 2.0-nál tartanak majd, a folyamatos apróbb fejlesztések mellett.

Új hozzászólás Aktív témák