- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Üdv!
Köszönet a cikkért. Sajnos Sony Xperia Pro-n eddig nem sikerült működésre bírni, bár a program leírásában szerepel, hogy 2011 utáni Sonyknál problémás.
Eddig:
1. Leszedtem a 3 adb fájlt tartalmazó pakkot és kicsomagoltam.2. Engedélyeztem Xperia Pro-n a hibakeresési módot (2.3.4-as Pro-nál ez Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB-hibakeresés alatt található). Mire Xp rögtön feltett egy szerinte alkalmas drivert. Sajnos csak ezután találtam meg a fejlesztői oldalon az USB drivert, mert a sonynál a sonymobile csak régi készülékekhez tette ki.
3. A telefon engedélyezetten és MSC módba csatlakoztatva a gépre. Az USB eszközöknél Sony sa0102 ADB Interface Driver és J meghajtóként a memóriakártya látszik.
4. A megfelelő mappában betallózva és adb devices parancsot kiadva sajnos üres a lista

Szerk: Ó látom már. Túl régi az Android verzió, bár elvileg Sony kiadott Pro-ra 4.0-át. Majd megnézem azzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest