- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
S hol lehet mar elerni UHD tartalmat mobilrol?
-
BenHans
addikt
Ha lesz 5 elköltendő millióm uHDtv-re akkor 100% ki fogom használni.
-
most nem is a szoftveres részről beszéltem, hanem arról, hogy (talán) igény sincs rá, vagy inkább azon spórol a gyártó és a vásárló is.. mert bivaly proci meg RAM esetleg SSD, aztán mellé kap egy full alap (=sz.r) kijelzőt. Itt a mobilkommunikációban meg esetenként azért kellenek a jobb hardverek, hogy a hatalmas felbontással megküzdjenek. Elindított egy divatot (szerintem kitaláljuk, melyik gyártó) egy termék, és jött az egymásra licitálás - élesebb a telefonod képe, mint mellette egy szál élő virág.
viszont ez a felfogás csak ebben az ágban maradt meg - ahogy én látom. ezzel együtt nem vagyok ellene, mindenesetre érdekes... -
Johnny194
aktív tag
Samsung Galaxy S5: 6", 4K, 4 GB RAM és nyolcmagos processzor?
-
ilyen_85
senior tag
Azt néztem, hogy a 640 ppi uhd felbontás mellett kicsivel kevesebb mint 7! inches képátlót jelent...
Ez nem tv lesz hanem valamilyen tablet vagy valami atom nagy phablet.
-
spawn21
veterán
Húh mekkora parasztvakítás.
Ezért fogok megválni a droidomtól is. Elavul egy hónap alatt.
-
0xmilan
addikt
Az a legjobb, mikor az ilyen rohadnagy felbontásra készült png-ket bent hagyják az hdpi, mdpi készülékekben és akkor lehet csodálkozni, hogy miért a rendszer foglalja le a belső memória felét. Ugyanígy érthetetlen számomra, hogy miért kellenek mdpi meg ldpi ikonok egy hdpi vagy még nagyobb felbontású telefon rendszerfájljaiba.
-
dreamdancer
őstag
Egyelőre a láthatáron sincs olyan ARM SoC, ami elbánna ennyi képponttal, a 15"-os MacBook kijelzőjének 5 millió pixelének mozgatása meg kiszámolgatása is meg tudja izzasztani az erősebb Inteleket is.
Szvsz a 4K tableteken, 10"-en teljesen értelmetlen és felesleges, aminek az árát keményen meg kell(ene) fizetni hardverben, üzemidőben és főleg pénzben. Mondjuk szerintem az FHD alkalmazása 4,7-5,5"-on ugyanilyen irracionális, szóval ha kijön 2-3 év múlva a 4K-s tablet 1000 dollárért, biztos arra is lesz vevő.
-
dragon1993
őstag
Persze aztán meg a sírás a fejlesztők részéről is folyamatosan mind a 2 oldalról.
Az applenél azért könnyebb dolguk van ,mert van 4 készülék betesznek alacsonyabb felbontású textúrákat és felskálázzák. (Nem rég volt erről egy cikk valahol.)Androidnál van 26000 féle telefon nem lehet mindegyikre külön optimalizálni.
-
durva..
én csak azon csodálkozom, hogy az olcsóbb laptopok (150k-ig mondjuk, bár nem nagyon vagyok otthon laptop téren) egyáltalán nem a kijelzőjükkel akarnak hódítani.. vagy csak nem vagyok elég tájékozott? vagy most a tablet/telefon a felkapott, és ebbe pakolják őket? egy 30-50 ezres kínai telefonban HD IPS kijelző van, egy 120-as laptopban meg 1366x768.. (most rákerestem - 180-ért láttam az első HD laptopot.) -
AS
félisten
Samsugnak már ott van Ativ Q tablet windowz android hibrid gépe.
-
mathaus=)
senior tag
Hihetetlen hogy fejlődik a technológia.
Még egy éve sincs h bejöttek az fHD kijelzők mostmeg már uHDval riogatnak minket
Nembaj, jöjjön csak a 720p az alsó kategóriába
-
ben800
aktív tag
Ekkora felbontás teljesen fölösleges tabletekre,csak erőforrást emészt fel,és majd jön a rinya hogy nehéz rá optimalizálni......
-
GALARDO
addikt
Biztos szép meg minden, de inkább a tartósabb üzemidőre gyúrnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest