- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
most nem is a szoftveres részről beszéltem, hanem arról, hogy (talán) igény sincs rá, vagy inkább azon spórol a gyártó és a vásárló is.. mert bivaly proci meg RAM esetleg SSD, aztán mellé kap egy full alap (=sz.r) kijelzőt. Itt a mobilkommunikációban meg esetenként azért kellenek a jobb hardverek, hogy a hatalmas felbontással megküzdjenek. Elindított egy divatot (szerintem kitaláljuk, melyik gyártó) egy termék, és jött az egymásra licitálás - élesebb a telefonod képe, mint mellette egy szál élő virág.
viszont ez a felfogás csak ebben az ágban maradt meg - ahogy én látom. ezzel együtt nem vagyok ellene, mindenesetre érdekes... -
durva..
én csak azon csodálkozom, hogy az olcsóbb laptopok (150k-ig mondjuk, bár nem nagyon vagyok otthon laptop téren) egyáltalán nem a kijelzőjükkel akarnak hódítani.. vagy csak nem vagyok elég tájékozott? vagy most a tablet/telefon a felkapott, és ebbe pakolják őket? egy 30-50 ezres kínai telefonban HD IPS kijelző van, egy 120-as laptopban meg 1366x768.. (most rákerestem - 180-ért láttam az első HD laptopot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest