Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Nekem nincsenek nagy reményeim, hogy ez csak kacsa.
A Samsung ugyanezt játszotta el az SGS-nél is ICS frissítés ügyén és ott is igaz lett, hogy nem adták ki rá, pedig a Nexus S majd teljesen ugyanaz a hardver. -
Everman
addikt
válasz
#16820480 #81 üzenetére
"nem csalnak meg az emlékeim, a kezemben volt egy újonnan vásárolt 3GS, amire a tulaj mit sem sejtve otthon szépen feltette a 4-es rendszert, onnantól nagyjából használhatatlan lett a telefon"
Ezt szerintem elé sok 3GS tulaj tudja neked cáfolni, mert konkrétan nem igaz.
A 3G-nél volt ez a probléma, azt lehetetlenül belassította, a 3GS-en a 6-os rendszer is jól fut (legalábbis a b2-vel néztem és semmi gond nem volt vele)."szóval az új funkciókat nem kapta meg, csak verziószámot léptek?"
Ha az OS fejlődése számodra csak a külsőségekben lényeges, akkor igen
-
Everman
addikt
válasz
#16820480 #79 üzenetére
"hát, nem tudom mit jelent nálad a jól, de az én emlékeim szerint már a 4-es verzió sem futott rajta rendesen "
Emlékeid megcsalnak, mert amire te gondolsz az a sima 3G
"egyébként pedig persze, fut rajta, szépen lebutítva..."
Ja, nincs Siri, meg pár funkció, de a rendszermag ugyanaz és az alkalmazások is.
-
Everman
addikt
"az android végre beérte az ios-t simaságban és sebességben, absz egyenértékű lett vele"
Ez igaz lesz a böngészési élményre is, mivel 4.1-től nincs többé Flash Androidra sem (sőt, ha jól értelmezem augusztus 15-től a régebbi rendszerekre sem lesz elérhető a Play-ből).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest