- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
A Galaxy Nexus egyébként mikor fogja megkapni kb?
Szerintem örvendetes a fejlődés, kellenek az újabb, jobb funkciók, de baromi gyorsan haladnak. Alig van pár készülék, amin ICS fut gyárilag, de máris itt a JB. Na mindegy, a One X megkapja, meg remélhetőleg a K betüs kaja sem marad le az étlapról.
-
jacis
nagyúr
Sztem nagyban közrejátszik a gyártóknál az is, hogy ha mindig minden telefonra kiadnák az éppen aktuális rendszert és a telefon mindig friss lenne és egyre jobb akkor senki vagy legalább is csak nagyon kevesen vennének új készüléket. Én pl. ha megkapom a JB-t és tényleg olyan simán és gyorsan fut mint az eddigi videókban volt látható egy jó darabig megelégszem a jelenlegi telefonommal és nem váltok.
-
Integra
titán
nem tudni, semmi hivatalos. én csak azt mondom, hogy mi egy lehetőség. nagyon nagy a csönd, legkevésbé sem lennék meglepve, ha simán előállnának egy motorola google telefonnal, ami tiszta androidot futtat. én biztos ezt tenném. van házon belül egy piszok jó telefont gyártó cégem, mi a francnak menjek a samsunghoz vissza vagy az asus-hoz összerakatni? saját termelésemből veszek el.. szerintem jelen álláspont szerint csak idő kérdése, hogy a következő nexus a motorolától jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged