Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért lényeges (szerintem), hogy egy hete jött ki, mert 2-3 évet kellett rá várni, hogy egy értelmeset lépjenek. és ha igazak a hírek (hogy válaszoljak a kérdésedre is), akkor ezt úgy egy hónapon belül behozza a google a gingerbread-del biztosat nem tudok mondani, nem vagyok ugye google insider). tehát a lemaradás nem lesz olyan hosszú életű. ráadásul (és innentől lényegében válasz David75-nek is) pont erről van szó, hogy ugyan be vannak ígérve fél év múlvára, meg még későbbre bizonyos frissítések wp7-re, de a vásárlás pillanatától arra várhatsz, hogy majd egyszer használhatóak legyenek bizonyos funkciók. tetszik a wp7, jó lesz konkurenciának, de konkrétan nem vennék olyat, majd talán 1 év múlva, ha megjönnek frissítések, de addigra meg az android is 2 verzióval odébb fog tartani. az szerintem is köcösgség, hogy a gyártók nem képesek frissíteni, és én is támogatom, hogy vesszen a sense meg a touchwiz meg a timespace, mert sosem szerettem őket, és csak hátráltatják a frissítéseket, de ez is meg fog remélhetőleg oldódni.
minden platformnak vannak hibái, amin remélhetőleg dolgoznak a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 11, fekete, 128GB
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest