Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
morocan
csendes tag
Nem is tudtam, hogy a Droid/Milestone-on MOTOBLUR fut( valószínüleg nem is ). Azt hittem sima Android 2.0.
Ezért én attól tartok, más oka lehet, hogy még várni kell a frissítésre. Pl.: optimalizáció...A SonyErricsson-nak is meg kell csinálnia az optimalizációt a hardware-re, + az androidra a teljes saját UI optimalizációt + az Android 2.x új funkcióit integrálni a saját felületükbe. Szóval nem csak az Ő hibájuk. A MOTOBLUR-re is várni kell még, amíg 2.2-es alapokon fog futni.
Egyébbként a legtöbb gyártó aki valami saját felületet készít az Androidhoz jócskán le van maradva a legújabb Android verzióra való átállásban. Ez okozza az Android platform széttöredeződését. Amit sokan a platformra leselkedő legnagyobb veszélynek tartanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest