Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash86
tag
Alap android fut rajta.. vagy engem vert át a készülékem de nagyon
-
Rickazoid
addikt
Nincs rajta MOTOBLUR, egyáltalán nem is elérhető. Bár mivel a Motorolának ez a saját felülete, logikus lenne, persze akkor felmerül a kérdés, hogy ha 2.2-re meglesz, 2.1-re mért nincs már eleve kint, ez azért elég furcsa. Mindenesetre remélem tényleg igaz, nagyon jó az alap is, de nem jönne rosszul némi módosítás, ami nem csak egy különálló felületként fut, mint a Marketben elérhetők.
-
DraXoN
addikt
Úgy néz ki a motorola feltámadhat az androidnak hála...
Egyébként a képen látott készülék a kedvencem kinézetre.. a másik ami tetszik szintén motorola a blackflip... bár a motorola készülékei mindig is tetszettek.. -
plus44
veterán
Khmm..ezt így kell csinálni.
-
premete
veterán
válasz
Bounasieaux #6 üzenetére
Én se hallottam még motoblurról a Milestone-ra, szerintem a hír írója találta ki. Egyébként még egyetlen készülékre sem jelent meg a végleges Froyo, az N1-en is csak tesztváltozat fut, a Droidos is egy kiszivárgott változat, amibe valahogy belehegesztették a wifit, először az sem volt benne, amikor a múlt héten feltűnt.
-
Bounasieaux
csendes tag
Úgy tudom, hogy vannak 2.1-es Motobluros Motorolák (Backflip és barátai) tehát tényleg előrébb jár a Moto ilyen téren mint az SE. Viszont kedves Mobilarena jó lenne, ha ilyenkor megmagyaráznátok, hogy hogy kerül Motoblur a Droidra vagy ha nem tudjátok, megerősítenétek, hogy nem elírás és tényleg Blurt kap a Milestone. Ha meg elírás akkor ejnye bejnye..
-
morocan
csendes tag
Nem is tudtam, hogy a Droid/Milestone-on MOTOBLUR fut( valószínüleg nem is ). Azt hittem sima Android 2.0.
Ezért én attól tartok, más oka lehet, hogy még várni kell a frissítésre. Pl.: optimalizáció...A SonyErricsson-nak is meg kell csinálnia az optimalizációt a hardware-re, + az androidra a teljes saját UI optimalizációt + az Android 2.x új funkcióit integrálni a saját felületükbe. Szóval nem csak az Ő hibájuk. A MOTOBLUR-re is várni kell még, amíg 2.2-es alapokon fog futni.
Egyébbként a legtöbb gyártó aki valami saját felületet készít az Androidhoz jócskán le van maradva a legújabb Android verzióra való átállásban. Ez okozza az Android platform széttöredeződését. Amit sokan a platformra leselkedő legnagyobb veszélynek tartanak.
-
sagesz93
addikt
Az SE példát vehetne róluk, ők még az 1.6-al b*szakodnak..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan hivatalosan is Android 2.2 frissítést kaphat a Motorola DROID.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest