- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash86
tag
Alap android fut rajta.. vagy engem vert át a készülékem de nagyon
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Rickazoid
addikt
Nincs rajta MOTOBLUR, egyáltalán nem is elérhető. Bár mivel a Motorolának ez a saját felülete, logikus lenne, persze akkor felmerül a kérdés, hogy ha 2.2-re meglesz, 2.1-re mért nincs már eleve kint, ez azért elég furcsa. Mindenesetre remélem tényleg igaz, nagyon jó az alap is, de nem jönne rosszul némi módosítás, ami nem csak egy különálló felületként fut, mint a Marketben elérhetők.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
DraXoN
addikt
Úgy néz ki a motorola feltámadhat az androidnak hála...
Egyébként a képen látott készülék a kedvencem kinézetre.. a másik ami tetszik szintén motorola a blackflip... bár a motorola készülékei mindig is tetszettek..The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
plus44
veterán
Khmm..ezt így kell csinálni.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
premete
veterán
válasz Bounasieaux #6 üzenetére
Én se hallottam még motoblurról a Milestone-ra, szerintem a hír írója találta ki. Egyébként még egyetlen készülékre sem jelent meg a végleges Froyo, az N1-en is csak tesztváltozat fut, a Droidos is egy kiszivárgott változat, amibe valahogy belehegesztették a wifit, először az sem volt benne, amikor a múlt héten feltűnt.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Bounasieaux
csendes tag
Úgy tudom, hogy vannak 2.1-es Motobluros Motorolák (Backflip és barátai) tehát tényleg előrébb jár a Moto ilyen téren mint az SE. Viszont kedves Mobilarena jó lenne, ha ilyenkor megmagyaráznátok, hogy hogy kerül Motoblur a Droidra vagy ha nem tudjátok, megerősítenétek, hogy nem elírás és tényleg Blurt kap a Milestone. Ha meg elírás akkor ejnye bejnye..
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson k300i->Motorola V3xx(jó cucc)->HTC Desire(mégjobb :) )
-
morocan
csendes tag
Nem is tudtam, hogy a Droid/Milestone-on MOTOBLUR fut( valószínüleg nem is ). Azt hittem sima Android 2.0.
Ezért én attól tartok, más oka lehet, hogy még várni kell a frissítésre. Pl.: optimalizáció...A SonyErricsson-nak is meg kell csinálnia az optimalizációt a hardware-re, + az androidra a teljes saját UI optimalizációt + az Android 2.x új funkcióit integrálni a saját felületükbe. Szóval nem csak az Ő hibájuk. A MOTOBLUR-re is várni kell még, amíg 2.2-es alapokon fog futni.
Egyébbként a legtöbb gyártó aki valami saját felületet készít az Androidhoz jócskán le van maradva a legújabb Android verzióra való átállásban. Ez okozza az Android platform széttöredeződését. Amit sokan a platformra leselkedő legnagyobb veszélynek tartanak.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Az SE példát vehetne róluk, ők még az 1.6-al b*szakodnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest