Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Elég sokszor hallom, hogy a Nokiák supportja ritka sz@r. Nézd csak át az N9-es topikot!
-
ftc
nagyúr
Huawei a mostani telókra is cseszik rá... ennyit a támogatásról...
-
andris1602
aktív tag
Én is így látom. Az alkatrészes stb dolog csak a bevezető kedvéért került bele.
A konklúzióba ezt is beleszántam, és ezt értettem, hogy az én telefonom nem up to date, mert 2.3.7es droid van rajta. DE mivel mindenben kiszolgálja az igényeimet, nem hiszem hogy kell nekem ilyen macera.
szerk: elsősorban azon volt a hangsúly, hogy a térképet nem lehetett frissíteni, ami így nem az igazi (mivel nem lát fontos bekötő utakat, ezért hatalmas kerülővel tervez meg útvonalakat), a telefon természetesen használható, és az is marad szerintem amíg tönkre nem megy.
-
Mr X
veterán
Ezt a support dolgot mindenki előszeretettel hozza fel érvként, de én picit máshogy látom. Kiegészítőket, alkatrészeket sokáig lehet kapni mindenhez. A szoftver meg, nos, ha az aktuális verzióval nincsenek gondok, akkor miért kellene kötelezően újabbat kiadni a típusra?
Android fronton is ezen megy a csámcsogás. Mert hú, a kocsog gyártó nem adja ki az ICS-t a típusra. De könyörgöm, egetrengető újítást nem kapott, és a régivel is tökéletesen tudta használni az ember. Akkor mire fel a sírás? Az appok továbbra is támogatják, nem lesz használhatatlan...
-
törölt tag
nekem a c5-03 as céges szörnyre jött ki amikor megkaptam frissítés, fel is csorgattam, erre eltűnt a kezdőképernyőről a kedvencek nevű gyorstárcsázó, amit azóta se lehetett visszatenni...voltam más miatt szervízben, mondom ha már itt vagyunk nézzünk már rá erre is. valszeg hibásan tettem fel a frissítést (reinstall megvolt vagy 5x mindig jó volt, downgradelni nem tudtam...) és fizetős szolgáltatás gyanánt ők azért visszatehetik az előzőt ha akarom. értelem szerűen már csak az elv miatt se akartam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest