- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djdaniel
senior tag
válasz
Andrew_31 #55 üzenetére
BIG UP!
Gyönyörű Maranellói gyárban is megirigyelnék2év múlva meg lesz a cnc-és végzettségem, ha lesz szerszámom, meg pénzem egyszer ezt meg valósítom, gyönyörű ház lenne belőle, persze addig csöcsül 3d modellként a hdd-én. ( ilyenkor szokták mondani, álmodik a nyomor )
-
Andrew_31
Modder
Köszi szépen.
A cégnél ahol dolgozom ,ott Bandi Tools nevet találtam ki magamnak.
Nagyon sok készüléket és szerszámot terveztem és ezt találtam ki magamnak, hogy legalább a nevem rajta legyen a sok okosságon valamilyen formában.
Itt egy pl.:
[link]
De a gépen ez hülyén nézne ki. De egy gravírozott táblát csinálni nem késő.
A lónál meg nekem pont az tetszik ,hogy nem sík.Van egy kis izomzat domborítás stb. -
talpas
aktív tag
Megint csak nézem és nézem mert szép. A munkád a megvalósítás az ötletek.
A hatalmas paripa nekem nem jön be. Én 1 szignót terveznék kis méretben a plexibe min. a fénytörés emelné csak ki. Mert kell, hogy az alkotó is ott legyen valahol. Kicsiben a pejkó is bejönne...Tudom a túloldalra én is.
Megint csak Gratulálok. -
Moddingboy
Modder
Nagyon király lett! Gratulálok!
-
Andrew_31
Modder
Köszi mindenkinek.
-
Zoja™
őstag
Hát ez elég komoly lett!
Minden elismerésem!
Sorozatgyártás mikor indul?
-
klacus76
újonc
Gratulálok az első blogodhoz, már ideje volt megmutatni mit tudsz. Aki ismer tudja, hogy egy csendes lángelme vagy, és ez csak a jéghegy csúcsa. Mégegyszer minden elismerésem, ezen a fórumon is.
-
szab.tam
nagyúr
ja, bocs.
nem a barkácsba akartam, hanem ide:***
gyönyörűen alakul, de egyet nagyon nem értek.
az egyik oldalon mit keres az a plexi?
számomra totál illúziórombolás, elgagyisítja az egészet.
gyorsan készítsed el teliből (is).****
jobban érthetően:
ha az is teli lap, akkor az egyész egy szerves egység benyomását kelti.
így pedig a plexis oldalról nézve olyan, mintha egy gagyi pc tetjére rátettek volna egy tuti blokkot.
tehát a plexi oldalról nézve elég gáz. a teli oldalról pedig csodálatos.de majd a többiek is véleményezik.
("de a jó lesz így is" megalkúvókra ne hallgass!)
igaz, alapszabály: főként neked kell tetszen... -
blasko92
őstag
Az igen!Gratulálok. Gyönyörű igényes homemade meló
-
csabi112
Modder
Örülök, hogy megosztod velünk, "nem semmi" PC-d építését! Az elképzelés és a kivitelezés módja is nagyon tetszik. Sok sikert a befejezéséhez!
-
Andrew_31
Modder
válasz
razorbenke92 #39 üzenetére
Köszi a jókívánságokat.
-
-
Andrew_31
Modder
válasz
razorbenke92 #36 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Tegnap voltam 38 éves. -
El is olvastam
többek között azt is, hogy mivel kezdte, viszont azt írta, hogy a számtógépmoddolást most próbálja meg. Illetve egy munkáját se láttam még itt ezen kívül logouton (,,Ez az első cikkem"-kezdet alapján szerintem te sem). Továbbá írta, hogy 20 éve tervez 3D ben, ez alapján nem egy 22 éves egyetemistáról beszélünk (ha igen, még inkább elismerésem) így valószínűleg, ha elkezdte volna "hamarabb" akkor már csinált volna pár elég klassz gépházat.
Erre értettem, hogy hamarabb is kezdhette volna, így remélem egyértelmű vagyok
-
szacsee
nagyúr
Tökéletes ötlet és ahogy elnézem így is lesz megvalósítva.
Várjuk a további félkész, vagy kész képeket... -
szab.tam
nagyúr
válasz
razorbenke92 #32 üzenetére
autók tuningolásánál kezdte a pali. azaz az egész család. (olvasható pár linkből.)
az pedig az sokkal keményebb szakma.
mint mostanság pár, mostanában divatos, kábelcsatornán futó, megrendezett műsoron is látjuk...****
úgyhogy ez baromi jó dolog, ha a család is támogat.
középút, amikor csak távolról figyelnek, megmosolyogva.
és a 3. amikor még kritizőr módon akadályoznak.****
úgyhogy hajrá!!!!
-
Irigylésre méltó a hozzáértés és az infrastruktúra.
Neked hamarabb is el kellett volna kezdeni a moddolást, de sebaj, már megfertőződtél
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BomiBoogie #30 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Andrew_31 #28 üzenetére
nem vagyok full raccsing kár fan. (huhh, ez de szép vót, dó'goztam is rajta rendesen...)
de nálam pc-s játékokban majdnem kizárólag az autósok mennek, azokból is inkább a szim félék.
simbin, (gtr2, race n+1) + g25
és még talán az evo engine-es cuccok...(az rfactor is jó lenne, de nem megy a soft triple head módozatban...)
nem tudom, mire akartam ebből kilyukadni így éj/2 után, de holnapra talán az eszembe jut újra.
túl péntek van, és nem a benszülött.(de valszeg ismét nagy bölcsesség lesz.)
-
Kobol_ura
csendes tag
Ismét nagyot alkottál. És akkor már itt is Boldog Születésnapot az év moderének.
Én már rendeltem egyet. -
Dany007
veterán
Hát b...meg, ez brutális!
Az ötlet is elsőosztályú, a kivitelezés meg aztán végképp!
-
blasko92
őstag
Egyébként a 3D-s rajzot is te csináltad, amit utána CAM-eztél?
-
szab.tam
nagyúr
ugye van az alapmondás, hogy mindennek megvan az ára. (még ha nem eladó valami, akkor is...)
ha jól sikerül, és egy elmebeteg szintű ferrari fan meglátja, bármennyit meg fog érte adni.
(sőt, megkockáztatom, hogy akár maga a cég is vevő lehet...)kíváncsi lennék, egy normál aukción hová futna ki.
-
Moddingboy
Modder
Nagyon tetszetős projekt és a kivitelezés is minőségi! Gratulálok!
Mindenképp Veletechen a helye!
-
Andrew_31
Modder
válasz
Engineer086 #13 üzenetére
Köszi.
Majd meglátjuk.
-
Engineer086
Modder
Ejha, nagyon tetszik! Jó lenne személyesen is látni a Veletech-en.
-
Bari
Modder
Gratulálok
Igényes modnak ígérkezik. A vákuumformák nagyon jók lettek. A gépről tennél majd fel képeket? Plexi formázásához egyszer én is szeretnék egyet építeni.
Kíváncsian várom a folytatást, hajrá és készülj el vele veletech-ig
-
jones965
Modder
Gratulálok, igen ígéretes munkának tűnik. Örülök, hogy egyre több alkotás lát napvilágot, ami a kiállítás színvonalát emeli.
-
szab.tam
nagyúr
én mostanában a diszkóveri csánel, (csak sose felejtsem el), sorozatiara szocializálódom.
van, amelyik natúr, van amelyik forgatókönyves.
a lényeg, hogy vannak próbálkozók, és sok tanulsággal bír.a modding szakma is hasonló.
csak más médiakörnyezetben fut... -
Devil Smile
őstag
minden elismeresem!! szep igenyes cucc lesz varom a folytatast..
-
szab.tam
nagyúr
pfff.
veletch-re vele...
-
blasko92
őstag
Hát ez elképesztő!
Hadd gratuláljak az alkotáshoz.Tetszik a felszeretséged, picit irigyellek is
-
Andrew_31
Modder
Szia.
Lehet róla szó, csak a Ferrari meg ne tudja. -
Első!!
Gratulálok, ez baromi jól fog kinézni. Így, hogy a vákuum sablonok már megvannak tudsz kis példányszámban sorozatgyártást is vállalni
Ha valaki Ferrari gépre vágyik!
A ponthegesztő nagyon ott van a szeren!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest