- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Ha minden mondatomat öncélúan értelmezed akkor ez nagyon hosszú beszélgetés lesz. Hol láttál te egyértelmű kijelentést arról, hogy én azt állítottam, hogy az amd hűtők jobbak, vagy az intel hűtők általában rosszak. Vagy hogy az én rossz hűtőmből erre következtettem???
Én a saját rossz hűtőmről beszéltem mindvégig, amit te megcáfoltál, hogyha ilyet mondok, hogy rossz egy intel hűtő, akkor nem is lehet intelem wow...
A I7 3770 szint pedig csak felvetés volt vagy a 2600-as a 4690-hez képest. Korábban néztem sok tesztet is, ahol a 4770 kb 2-3 fps pluszt adott a 4690-hez mérten JÁTÉKOK alatt, mert ugye ez a topik a játékok esetéről szól. Szóval ezért mertem FELTÉTELEZNI, hogy a 4690 eléri az előző generáció I7-es szintjét. De igen ezt valóban nem volt alkalmam saját magamnak kitapasztalni, de a többi dolgot igen...
-
balint107
aktív tag
Figyi egy kalap sz*r az intel hűtőm, nem tudom 1000-ből 10 000-ből vagy 100 000-ből tud-e f*s lenni egy de nekem az. Az AMD hűtővel semmi baj nem volt fél évig. Utána az is elkezdett recegni, és leváltottam egy jobbra ennyi. "Intel hűtő fikázása után". Mért te talán próbáltad a világ összes intelhez gyártott hűtőt. Végigtesztelted mindet vagy mi a g*ci? Ezek után a megnyilvánulások után bennem is sok kétely felmerült veled kapcsolatban. De ha gondolod miután lecseréltem elküldöm neked ingyen és bérmentve, hogy feltedd a gépedre és élvezd működés közben... (komolyan)
*Te azon hőbörögsz rosszat mondtam a sz*r hűtőmről, amit személy szerint én fogtam ki, én meg azon elb*sztam a pénzem egy új gépre, és egy kávédaráló hangú hűtőt kaptam hozzá, és vehetem még azt is külön hozzá. Régebben semmi baj nem volt a gyári hűtőkkel, de most már a második procimra kell vennem speckó hűtőt plusz pénzért. Elég ideg ez az embernek, és mikor megosztja ezt fórumon, mit kap az arcába. Höhö nem is volt neked intel hűtőd hülye vagy, az intel az jó. WTF?
-
balint107
aktív tag
Ha puffogás akkor legyen puffogás, a saját tapasztalataimat mondom el. Minden hardver fejlesztéskor napokig szoktam tesztelni különféle játékokkal értékekkel kiírva. Ha nem akarod elfogadni, ne fogadd el, lehet másnál máshogy van, de nálam így van. Ezt tudom, ezt tapasztalom ezt mondom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest