Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Hmm nem egyszerű a kérdésed! Mármint az első...
Nekem ez az első "okostelefonom", tehát nincs tapasztalatom.
Az ActiveSync-et használom, illetve a MITs Wizardot a Samsunghoz. Ez utóbbi inkább a médiafájlok mozgatásához jó
Az op.rendszer frissítéssel kapcsolatban: az I600-hoz egy sima .exe fájl van, ami természetesen elmenthető. A többi típussal kapcsolatban nem tudok mondani semmit. -
coyote55
őstag
válasz
NagyMesterB #8 üzenetére
Én I600 tulajdonos vagyok, WM5.0-val vettem a telefont, próbaképpen felraktam a WM6.0-t, de újra visszatettem a WM5.0-t, de egy fejlettebb, későbbi verziót.
Tapasztalataim szerint a WM6.0 picivel gyorsabb, a grafikája Vista-feelinget áraszt, de sok régebbi progi, ami WM5.0 alatt simán futott egyszerűen megkergült... Amíg az újabb Windows volt fenn, a telefon memóriakezelése szembetűnően nem változott-de túl sok infóm nincs róla!
Megváltozott viszont pl. a Bluetooth kezelése. Fogyasztásban látványos különbség nem volt. Dióhéjban ennyi... -
coyote55
őstag
Samsung I600-nál WM5.0 op.rendszernél mértem alaphelyzetben kb. 200 MHz-et, de ahogy elindítottam pl. a médialejátszót, a proci a "lovak közé csapott", és 400 MHz-el ment. WM6.0 alatt nem mértem, bár feltelepítettem próbára. Valószínűleg a 200-as érték a normális, tulajdonképpen az alapfunkciókhoz elegendő is. Energiafelhasználás szempontjából jobb is a kisebb sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- SkyShowtime
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged