- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szag mellett még a hangok is idegesítőek tudtak lenni. Nálunk páran lusták voltak kimenni a konyhába tányérért és a reggeli csendben a gépnél úgy ették meg a péksütiket, hogy a papírzacsikból formáztak tányért. Úgy szaggatták a zacsikat, mint egy oroszlán. Alig vártam, hogy megegyék mind a 3-4 péksütit, amit vettek. Természetesen mindegyik zacskóját tépkedni és gyűrkélni kellett.
-
updog
őstag
Eddig szinte minden helyen ahol voltam, ilyen ablaktalan, irodaház középső részén gipszkartonnal kikanyarított 5-10 m2 fülke volt a "konyha-étkező", benne kávégép, mikró, hűtő, asztal így egyben.
Ha valaki valami komolyabb bukéjú kaját tolt 11-kor, a háromórási kávéra még kb. befogott orral kellett menni, pedig voltam kollégista, ettem/szagoltam extrém dolgokat korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest