- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
W.Wilson #298 üzenetére
Fel van írva, hogy megnézzük, csak megint olyan helyen van a fáj, ahol nem vagyunk. De megnézzük, tényleg.
(#296) b. : Rudi jól van, ne aggódjatok érte. Fless is jól van, él és virul. Oliverdát is láttam nemrég, egészséges, mint a makk. Egyszerűen máshol dolgoznak, ilyen az élet.
-
fanti
addikt
válasz
W.Wilson #228 üzenetére
Nem, nekem nem töknyolc, hogy a tesztekben itt a PH-n milyen szám jelenik meg. Azért is olvastam el, meg azért is olvasok el más tesztoldalakat is (mondjuk jó nagy szórás van az egyes oldalak eredményei között...)
De vagytok itt nagyjából 30-an akik azon rugóznak, hogy a PH részrehajló vagy sem.
Olyan ez mint a TV híradó.
A királyi csatornák nyomják a maguk igazát, mások ismét a sajátjukét, és ha kimész az utcára ott meg tök mást tapasztalsz....Én pont most adtam el a GTX1060-at bő egy év után, előtte RX480 volt és holnap jön az RX590-es Zafír.
Nem Abu győzött meg a tesztjével, nem is a Guru3d, és sem nem a többi tesztoldal.
Én döntöttem úgy, hogy nekem KELL EGY RX590, mert tetszik, mert gyors, mert halk, mert csak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
W.Wilson #203 üzenetére
Számold ki kártyánként az egyes játékok összes eredményére vetített mértani közepet. Azokból az eredményekből számolj megint mértani közepet. Számold ki ez alapján a kártyák százalékos viszonyát az 590-hez képest, számold ki a százalékos viszont a fogyasztásnál. Ebből már csak egy osztás teljesítmény/fogyasztás százalék. Így számoltunk mindig. Ezt nem én számoltam, de majd megnézzük hétfőn a táblázatot.
-
Departed
őstag
A 1060 6GB rá se fért a képre, a két performance/watt érték (ne feledjük, két és fél év (!) eltelt):
RX590 Nitro+: 100%
1060 6GB: 167%.67% helyett a PH szerint csak 10%.
Az ilyen hibás, AMD bias adatok hitelrontóak szerintem a PH számára.Utóirat: a mostani kártyám előtt AMD vga-im voltak, csak pár éve önmaga árnyéka a cég vga részlege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest